Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

Life
Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη του 27χρονου τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης τον περασμένο Ιούνιο, στην περιοχή του Λαγκαδά.

Μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, το δικαστήριο διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν διευκρινιστικά τόσο η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα ανευρεθέντα δείγματα DNA όσο και η παθούσα (παρουσία παιδοψυχολόγου).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Δήμου, γνωστός και ως τράπερ «Saint», είχε συλληφθεί στις 8 Ιουνίου έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 16χρονης κοπέλας, η οποία, σύμφωνα με το protothema.gr, είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον 27χρονο κατηγορούμενο, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram και εκείνος την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας που είναι γεννημένη το 2006, ο «τράπερ» με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο Πέτρος Δήμου φέρεται να παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος τράπερ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έκτοτε παραμένει στις φυλακές Γρεβενών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News