Στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την Κυριακή το “Έλα Κοντά”

Κρήτη
Στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την Κυριακή το “Έλα Κοντά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Λιβαδιώτες ξετυλίγουν την ιστορία του τόπου τους, μας μιλάνε για την ζωή τους στο χωριό αλλά και για την ανάπτυή τους!

“Έλα κοντά” στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την Κυριακή στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ ΤV...

Το χωριό είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ψηλορείτη, η ομορφιά της φύσης και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων θα σας κερδίσει από το πρώτο λεπτό της εκπομπής..!

Οι Λιβαδιώτες ξετυλίγουν την ιστορία του τόπου τους, μας μιλάνε για την ζωή τους στο χωριό αλλά και για την ανάπτυξή τους!

Κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και ερχόμαστε στο σήμερα με νέους που στηρίζουν το χωριό τους.

Ανεβαίνουμε ψηλά στο βουνό και ζούμε την εμπειρία του ορειβατικού σκι, φτιάχνουμε τυροζούλι και τυροπιτάκια πάνω στο χιόνι!

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού παρουσιάζει ξεχασμένους χορούς που χορεύονταν στα Λιβάδια ενώ οι καλλιτέχνες του χωριού Φλασκής και Δημήτρης Νύκταρης με τους μουσικούς τους αφιερώνουν τις πιο γνωστές μαντινάδες τους!

Μπαίνουμε στη μάντρα του Γιαλεδόκωστα και αρμέγουμε το πιο φρέσκο γάλα μαθαίνοντας το δύσκολο επάγγελμα του βοσκού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει..!

Αυτά και άλλα πολλά "Έλα κοντά" για να δεις στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την Κυριακή στις 17:50 που έρχεται νέο επεισόδιο της Αναστασίας Μπιτζιλέου στην ΚΡΗΤΗ TV…!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News