«Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» σε avant premiere για τους τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” από την Odeon

Life
«Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» σε avant premiere για τους τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” από την Odeon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη avant premiere για τους τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” από την Odeon

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους σινεφίλ του νησιού, “ΚΡΗΤΗ ΤV” και Odeon ενώνουν ξανά δυνάμεις και παρουσιάζουν σε avant premiere την ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία “Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”.

Η πρεμιέρα για τους τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” - και μόνο - θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στον κινηματογράφο Odeon στο “Talos Plaza”, στην αίθουσα 6, και ώρα 8 το βράδυ.

Πώς μπορούν να κερδίσουν προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι

Παρακολουθώντας καθημερινά τις εκπομπές “Καλό Μεσημέρι” και “Κρήτη Σήμερα”, όπου θα δίνονται διπλές προσκλήσεις. Προσκλήσεις δίνονται και στα ερτζιανά, σε όλες τις ραδιοφωνικές παραγωγές του Ράδιο 98,4, αλλά και μέσα από τα social media του Ομίλου της “ΚΡΗΤΗ TV”. Η ταινία θα “βγει” στους κινηματογράφους για το ευρύ κοινό μία ημέρα μετά, δηλαδή στις 23 Μαρτίου.

Η ταινία

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει τη μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δε θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα...

Μια μαύρη κωμωδία. Ένα κυνήγι θησαυρού. Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

Η σκηνοθεσία είναι του Στράτου Μαρκίδη.

Παίζουν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Καραθωμάς, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσάβαλου, Στράτος Λύκος, Vicky Dalli, Τάσος Παλαντζίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Μαυρόπουλος και Νίκος Βερλέκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News