Στενά πανέμορφα σοκάκια, που δε σταματάς να τα περπατάς, θαυμάζοντας έτσι τα πετρόκτιστα σπίτια, τις όμορφες λουλουδιασμένες αυλές με τα παλιά πηγάδια και τους πέτρινους φούρνους...!
Στην πλατεία του χωριού, στο σημείο συνάντησης των κατοίκων , στήθηκε η πιο ωραία γιορτή με πρωταγωνιστές το μουσικό σχήμα “Αγκινάρες” και το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου Παπαδόκωστα!
Καντάδα στο χωριό, γαρύφαλλα, παλιές φάμπρικες, παραμύθια βγαλμένα από τη Χερσόνησο, ποιήματα, μαγειρέματα, εκκλησιές, μνημόσυνα πεσόντων, ιστορία και πολιτισμός... όλα ζωντανεύουν στον γραφικό οικισμό της Χερσονήσου..!
Η έκπληξη της εκπομπής είναι το παρασκήνιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, όπως το έζησε η οικογένεια Παπουτσάκη, μιας και συνεργάστηκαν μαζί της μέσα στα κινηματογραφικά πλατό, όπου γυρίζονταν οι κλασικές ελληνικές ταινίες..!
Σχόλια