ΕΟΤ: Μαγευτικό αφιέρωμα στην Κρήτη από το National Geographic Traveler Πολωνίας

Κρήτη
ΕΟΤ: Μαγευτικό αφιέρωμα στην Κρήτη από το National Geographic Traveler Πολωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα εντυπωσιακό ταξιδιωτικό αφιέρωμα 200 σελίδων αποκλειστικά για τις ομορφιές της Ελλάδας, κυκλοφορεί το τελευταίο τεύχος του διμηνιαίου περιοδικού - Ποιες περιοχές της χώρας ξεχωρίζουν

Με ένα εντυπωσιακό ταξιδιωτικό αφιέρωμα 200 σελίδων αποκλειστικά για τις ομορφιές της Ελλάδας, κυκλοφορεί το τελευταίο τεύχος του διμηνιαίου περιοδικού «National Geographic Traveler» Πολωνίας, έχοντας στο εξώφυλλο μια θεαματική φωτογραφία από την καλντέρα της Σαντορίνης.

Στο αφιέρωμα με κεντρικό τίτλο «25 τοποθεσίες στην Ελλάδα», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας του περιοδικού με την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας, οι συντάκτες του περιοδικού παρουσιάζουν αναλυτικά ισάριθμες περιοχές της χώρας στα νησιά του Αιγαίου, τα Επτάνησα, την Βόρεια Ελλάδα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Από τις κορυφαίες επιλογές δεν θα μπορούσε να λείπει η Κρήτη, ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός για τους Πολωνούς. Ειδική μνεία γίνεται στην κληρονομία του πολιτισμού, το μοναδικό κλίμα, τους φιλόξενους κατοίκους και φυσικά την κουζίνα και τις παραλίες του νησιού.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα συγκαταλέγεται σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους Πολωνούς τουρίστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 2021 η Πολωνία αναδείχθηκε ως η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας, διοργάνωσε τον Απρίλιο press trip για δύο δημοσιογράφους του ίδιου περιοδικού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση του city break τουρισμού στο πλαίσιο της εξειδικευμένης καμπάνιας «greekend*».

Κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, οι δύο Πολωνοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τα πιο εμβληματικά μνημεία και τα αξιοθέατα των δύο πόλεων, ξεναγήθηκαν στα αντιπροσωπευτικότερα μουσεία και χώρους πολιτισμού και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις ιδιαίτερες γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Το εντυπωσιακό ταξιδιωτικό αφιέρωμα 200 σελίδων του διμηνιαίου περιοδικού «National Geographic Traveler» Πολωνίας:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News