default-image

Η Ελληνίδα "θεά" Τόνια Σωτηροπούλου προωθεί τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Τήνο

Ταξίδια
Η Ελληνίδα "θεά" Τόνια Σωτηροπούλου προωθεί τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Τήνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου προωθεί τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Τήνο πρωταγωνιστώντας σε ένα όμορφο διαφημιστικό σποτ της πλατφόρμας TravelStaytion.com. Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι γνώστη στο εξωτερικό και έχει παίξει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλυγουντ.

Στο πρόσωπο της όλοι βλέπουν την κλασική ελληνική ομορφιά. Εδώ και μήνες η γνώστη ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρία Travel Staytion. Είναι το διαφημιστικό πρόσωπο της εταιρίας που προτείνει ταξίδια και διαμονή σ όλο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά στο νέο βίντεο που ετοίμασαν γι το καλοκαίρι η  Τόνια Σωτηροπούλου καλεί τους χιλιάδες πελάτες της εταιρίας να χαλαρώσουν κάτω από τον ελληνικό ήλιο  με θέα το απέραντο γαλάζιο της Τήνου.

Διακοπές στην Ελλάδα. Ελληνικό καλοκαίρι ασφάλεια, φιλοξενία χαλάρωση και  σε πρώτο πλάνο ένα ηλιόλουστο νησί τον Κυκλάδων, η Τήνος.

Στο άκουσμα του ονόματος της, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: το ένα είναι η Μεγαλόχαρη και το δεύτερο οι μεγάλοι Τηνιακοί καλλιτέχνες, γλύπτες και ζωγράφοι, που κατέκτησαν με την τέχνη τους όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ο Γύζης, ο Λύτρας, ο Χαλεπάς. Η απόδραση στο νησί της Τήνου κρύβει όμορφα μυστικά .

Υπέροχα χώρια, νόστιμα πιάτα , αυθεντικότητα και γαλήνη. Οι παραλίες του νησιού είναι από τις καλύτερες σε ολόκληρες τις Κυκλάδες, ενώ τα χωριά της είναι ξακουστά για την ομορφιά και  τα πανηγύρια τους.

ΠΗΓΗ : www.travelstaytion.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News