Αλατσόγκρεμνοι: Η ονειρική παραλία για ερωτευμένα ζευγάρια

Ταξίδια
Αλατσόγκρεμνοι: Η ονειρική παραλία για ερωτευμένα ζευγάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου σ' ένα μοναδικό βίντεο όπου αποτυπώνεται το μεγαλείο που δημιουργεί η φύση όταν έχει κέφια

Ανάμεσα στα σύννεφα και τη θάλασσα βρίσκεται ένα τοπίο εξωτικό και απόκοσμο, μια παραλία ιδανική για πρόταση γάμου ή για ερωτευμένα ζευγαράκια.

Οι εικόνες θυμίζουν προορισμό στην Αφρική ή στη μακρινή νοτιοανατολική Ασία, κι όμως βρίσκεται στην Κρήτη και αποτελεί τον προορισμό για εκατοντάδες Έλληνες ή ξένους επισκέπτες του νησιού μας.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό και συνάμα ξεχωριστό δημιούργημα της Κρητικής φύσης, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο στα νότια παράλια της Κρήτης.

Ένα μονοπάτι οδηγεί στην παραλία των αμμόλοφων του Αγίου Παύλου ή στους Αλατσόγκρεμνους, όπως την ονομάζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Ένα άγριο και μαγευτικό τοπίο προσφέρει απλόχερα την αύρα και την ηρεμία μιας φανταστικής αμμουδιάς που την αγκαλιάζουν οι τεράστιοι αμμόλοφοι.

Η χαμηλή νέφωση και το ηλιοβασίλεμα χάρισαν μοναδικές εικόνες στον εικονολήπτη Νίκο Σαράντο ο οποίος μοιράζεται μαζί μας, έστω και μέσα από την οθόνη, την ομορφιά και μεγαλείο της κρητικής φύσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News