Ταξίδια

Μπαλί Μυλοποτάμου: Κλέβει τις εντυπώσεις το πανέμορφο Κρητικό ψαροχώρι

Ένα ψαροχώρι που σε λιγότερο από τρεις δεκαετίες, κατάφερε να γίνει τουριστικό θέρετρο με 6.000 περίπου κλίνες!

Κλέβει τις εντυπώσεις και εμφανίζει υψηλές πληρότητες και επισκεψιμότητα, επάξια το Μπαλί Μυλοποτάμου που αποτελεί πλέον ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο της Κρήτης!

Λίγο η τοποθεσία, λίγο η Μυλοποταμίτικη φιλοξενία, έχουν καταστήσει την περιοχή σε προορισμό αξιώσεων με τους επιχειρηματίες να φροντίζουν παράλληλα για όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε οι επισκέπτες να μένουν ευχαριστημένοι και να επισκέπτονται ξανά και ξανά τις όμορφες παραλίες στους γραφικούς κολπίσκους.

Ένα ψαροχώρι που σε λιγότερο από 3 δεκαετίες, κατάφερε να γίνει τουριστικό θέρετρο με 6.000 περίπου κλίνες! Το Μπαλί Μυλοποτάμου συγκεντρώνει παραθεριστές από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Ευρισκόμενο σε μια προνομιακή θέση ανάμεσα στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, είναι πολλοί και αυτοί που το προτιμούν για μια ημερήσια απόδραση από την καθημερινότητα.

Οι επιχειρηματίες, χαιρετίζουν την πολεοδομική τακτοποίηση της περιοχής που δίνει πια τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου, ώστε να συγκρατεί και τον νεαρό πληθυσμό στον Μυλοπόταμο, ενώ ζητούν την τοποθέτηση κυματοθραυστών για να αυξηθεί ο αιγιαλός, ώστε να ικανοποιείται η μεγάλη ζήτηση στις 4 παραλίες, στους όμορφους και γραφικούς κολπίσκους.

Η Μυλοποταμίτικη φιλοξενία παραμένει το σημείο αναφοράς, όμως μαζί με τις σύγχρονες ανέσεις, οι επιχειρηματίες καλλιεργούν γειτονικά χωράφια στις επιχειρήσεις τους για να έχουν εικόνα της πρωτογενούς παραγωγής οι επισκέπτες από το εξωτερικό και όχι μόνο, διακοσμούν με τροπικά φυτά τους πέριξ χώρους, ενώ τα δροσερά, καλοκαιρινά κοκτέιλ φέρουν εξωτικά φρούτα που καλλιεργούνται πια ακόμη και... στην νότια Κρήτη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια