default-image

Εκδρομή στις ομορφιές της νότιας Κρήτης

Ταξίδια
Εκδρομή στις ομορφιές της νότιας Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν Ξενάγηση
Κυριακή,15 Ιουλ 2018, 08:00
Αστερούσια

Στις ομορφιές της νότιας Κρήτης θα περιπλανηθούν τα μέλη και οι φίλοι του Φυσιολατρικού Συλλόγου.

Στα νότια του νομού Ηρακλείου θα περπατήσει και θα κολυμπήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 15 Ιουλίου 2018.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το χωριό Κρότος (υψόμ.450 μ.) στα νότια των Αστερουσίων.

Από χωματόδρομο και με θέα πάντα το νότιο Κρητικό πέλαγος θα κατηφορίσου για την παραλία του Τράχουλα, αφού πρώτα κάνουν μια στάση στο σπηλαιώδη ξωκλήσι της Παναγίας στην Βήθανο με την απέραντη θέα στα νότια παράλια της περιοχής.

Μετά το μπάνιο μας στο Τράχουλα, θα ανέβουν λίγο προς τα πάνω, περνώντας από το μικρό κομμάτι αλλά πανέμορφο του φαραγγιού του Τράχουλα (ή Πηδημάτου) για να φθάσουν στο χωματόδρομο.

Σε συνδυασμό χωματόδρομου με μονοπάτι θα περάσουν από τις παραλίες Λούτρα, Πετράκη και θα τερματίσουν στον Λέντα για κολύμπι και φαγητό.

Ω.Π.  4:30  Β.Δ.  1

Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν, μπορούν με το λεωφορείο να μεταβούν αμέσως στον Λέντα για μπάνιο, ή ό,τι άλλο επιθυμούν και να περιμένουν την υπόλοιπη ομάδα για συνάντηση και επιστροφή στο Ηράκλειο.

Επίσης εάν κάποιοι δεν επιθυμούν να κολυμπήσουν στην παραλία του Τράχουλα (Ψιλή Άμμος), μπορούν πριν την παραλία από τον χωματόδρομο να προχωρήσουν για τον Λέντα.

Αρχηγός: Ζαχαράκης Γιώργος 6977594308

Αναχώρηση: 08:00 π.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News