default-image

Επισκέπτονται 20 χρόνια τη Χερσόνησο!

Κρήτη
Επισκέπτονται 20 χρόνια τη Χερσόνησο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φανατική οπαδός της Χερσονήσου είναι η αντιδήμαρχος του Δήμου των 6.500 κατοίκων Laneuville-devant-Nancy της Γαλλίας, κ. Clauntine Florentin.

Μαζί με το σύζυγό της, Michel, επισκέπτονται ανελλιπώς το δήμο Χερσονήσου τα τελευταία 20 χρόνια. Μάλιστα, η Γαλλίδα αντιδήμαρχος έχει θεσπίσει θεσμό «ελληνικής βραδιάς» στο δήμο της, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου.

Ως ένα μικρό δείγμα εκτίμησης και φιλίας, ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Θέμης Μουντράκης υποδέχτηκαν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου τους "ευλαβικούς" επισκέπτες της περιοχής στο Δημαρχείο στις Γούρνες. Τους απένειμαν δίπλωμα τιμής και αναμνηστικό δώρο, ως «ελάχιστο δείγμα εκτίμησης από τον τόπο και τους ανθρώπους που με τις πράξεις σας συνεχώς αποδεικνύετε ότι στηρίζετε και αγαπάτε».

«Οι βραβεύσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποτελούν μια καλή πρακτική, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους τουριστικούς δήμους. Στόχος μας είναι να την εξελίξουμε ακόμα περισσότερο, να υπάρξει μια κατηγοριοποίηση των επισκεπτών και μια σειρά από δράσεις που θα φέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη», τόνισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαστοράκης.

«Ενημερωτικά, την τρέχουσα χρονιά έχουν ήδη βραβευτεί πάνω από 200 πιστοί επισκέπτες μας. Για πρώτη φορά, άλλωστε, σε έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς δήμους της χώρας συστήσαμε αντιδημαρχία Τουρισμού, που θα ασχοληθεί με τα ζητήματα του τουρισμού», κατέληξε ο κ. Μαστοράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News