Ταξίδια

Ο Φυσιολατρικός Ηρακλείου ξεκινά τις εξορμήσεις!

Μονή Οδηγητρίας - Αγιοφάραγγο - Καλοί Λιμένες

Με μια μοναδική διαδρομή σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τμήματα στα Νότια του νομού Ηρακλείου, ξεκινά τις καλοκαιρινές αποδράσεις του ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου. Την Κυριακή 21 Ιουνίου η πορεία είναι η εξής: Μονή Οδηγήτριας, Αγιοφάραγγο, Καλοί Λιμένες.  Ο βαθμός δυσκολίας είναι 1και όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν, πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που θα τηρηθούν δεδομένων των νέων συνθηκών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φυσιολατρικού:

 "Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την μονή Οδηγήτριας (υψόμ.240μ), που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Ηρακλείου. Αφού επισκεφθούμε την μονή και ακούσουμε την ιστορία της από τον αρχηγό μας, θα ξεκινήσει η πορεία Θα περπατήσουμε σε πολύ καλό χωματόδρομο για περίπου 6χλμ και στην συνέχεια μέσα στο ωραίο και πράσινο μονοπάτι του φαραγγιού με τα ενδιαφέροντα σημεία για 1,5χλμ  και θα φθάσουμε στην παραλία για μπάνιο. Εδώ θα έχουμε αρκετό χρόνο και για φαγητό, που θα κρατάμε στα σακίδιά μας, διότι στο τέλος της πορεία μας το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει ταβέρνα. Στην συνέχεια από μονοπάτι περίπου 1,5χλμ και χωματόδρομο άλλο τόσο, θα τερματίσουμε στους Καλούς Λιμένες. Η πορεία είναι για όλες και όλους.

Επίσης ο κάθε ένας ξέρει τις ανάγκες του οργανισμού του σε νερό, αλλά την καλοκαιρινή περίοδο οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, οπότε μην παραλείψουμε να έχουμε επιπλέον ποσότητα η οποία σίγουρα θα μας είναι απαραίτητη. Ω.Π. 4  Β.Δ. 1

Ενημερώνουμε για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, για όλη την διάρκεια που θα βρισκόμαστε μέσα στο λεωφορείο(το οποίο θα έχει απολυμανθεί).Επίσης καλό θα είναι να κρατάμε στο σακίδιό μας και ένα μικρό μπουκαλάκι αλκοολούχο αντισηπτικό. Όπως αντιλαμβανόμαστε θα τηρήσουμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας της υγείας μας, όπως θα ανακοινώνονται από τα υπεύθυνα όργανα της πολιτείας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου (το οποίο ανοίγει στις 15/6/2020 όπως έχουμε ενημερωθεί) και στον αρχηγό.

Αρχηγός: Φουντουλάκης Χάρης τηλ: 6977431796

Αναχώρηση: 07:30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια