Ταξίδια

Μια μοναδική εκδρομή στο Κνωσανό φαράγγι

Θα περπατήσουν από τις Αρχάνες στις αρχαιότητες στο Φουρνί, θα διασχίσουμε το Κνωσανό φαράγγι και θα επιστρέψουμε στην αφετηρία.

Μια μοναδική κυκλική πεζοπορία οργανώνει για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Ηρακλείου.

Θα περπατήσουν από τις Αρχάνες στις αρχαιότητες στο Φουρνί, θα διασχίσουμε το Κνωσανό φαράγγι και θα επιστρέψουμε στην αφετηρία.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στον Παναγιώτη Ευδαίμων στο τηλ. 6979687576 (ώρες καταστημάτων). Θα μεταβούν με τα αυτοκίνητά τους, γι' αυτό πρέπει όσοι θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους να το δηλώσουν έγκαιρα (μέχρι την 1η Φεβρουαρίου στο παραπάνω τηλέφωνο) για να οργανωθεί καλύτερα η μετάβαση.

Οι επιβαίνοντες θα επιβαρυνθούν με 7 ευρώ για τα έξοδα μετάβασης, τα οποία θα συγκεντρώσει ο αρχηγός και στη συνέχεια θα μοιράσει στους οδηγούς.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα γευματίσουν σε ταβέρνα στις Αρχάνες. Το κόστος για το φιξ μενού είναι 10 ευρώ το άτομο. Τα ποτά πληρώνονται έξτρα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν οπωσδήποτε μπότες πεζοπορίας, μπουφάν αδιάβροχο, μπαστούνια, ξηρά τροφή, νερό και να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά με την εισφορά τους στον σύλλογο για την νέα χρονιά.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο, από την οδό Καραμανλή 24 στις 8:00 το πρωί της Κυριακής.        

ΑΡΧΗΓΟΣ: Παναγιώτης Ευδαίμων (τηλ. 6979687576).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ: 4 περίπου ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: στο blog του Συλλόγου pezopories.blogspot.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια