Ταξίδια

Με κεριά της Ανάστασης από Λινοπεράματα μέχρι Αγ. Πελαγία

Με τα κεριά της Ανάστασης στα χέρια είναι επί ώρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες σε περιοχές όπως τα Λινοπεράματα, η Αγία Πελαγία αλλά και ο οικισμός Θησέας.

Από την υγρασία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προέκυψαν μια σειρά από προβλήματα, τα οποία ωστσόσο για να αντιμετωπιστούν όπως τόνισαν από τη ΔΕΗ επιβάλλονταν αρχικά να γίνει εκτεταμένος έλεγχος στο δίκτυο της μεσαίας τάσης, που φάνηκε να αποκαθίσταται το μεσημέρι... ωστόσο αργά το απόγευμα το πρόβλημα βύθισε και πάλι στο σκοτάδι, οικίες, καταστήματα και τουριστικά καταλύμματα.

Οργισμένοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες που επί ώρες βρίσκονται δίχως ηλεκτρικό ρεύμα καταγγέλουν ότι προσπαθούσαν να μιλήσουν με κάποιον στον τετραψήφιο αριθμό της ΔΕΗ ωστόσο κανείς δεν το σηκώνει για να τους ενημερώσει όπως είπαν.

"Σε τέτοιες περιπτώσεις, που οι κλήσεις είναι εκατοντάδες, μέχρι και το τηλεφωνικό κέντρο αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν κατεβάζουμε τηλέφωνα, ούτε αφήνουμε αναπάντητες κλήσεις" εξήγησε ο κ. Παύλος Βαρδουλάκης που είναι προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ.

Προβλήματα εντοπίστηκαν και με την ηλεκτροδότηση στη Ροδιά αλλά και στο Φόδελε ενώ μέχρι χθες το βράδυ πρόβλημα είχαν και στις Γούβες.

Για την αποκατάσταση των προβλημάτων μάλιστα επιβάλλεται το πλύσιμο των καλωδίων, αφού η υγρασία σε συνδυασμό με τη σκόνη που έπεσε με τη βροχή τις προηγούμενες μέρες αλλά και ο αέρας... έκανε ακόμη πιο σύνθετο το πρόβλημα.

Μάλιστα στο παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου στο ύψος των Καμινίων που νωρίτερα εντοπίστηκε πρόβλημα, κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια