Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας - Ακούστε απόσπασμα

Life
Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας - Ακούστε απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το τραγούδι «What They Say», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ο Victor Vernicos στην Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ

Ο 16χρονος Victor Vernicos, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2023 με τον τραγούδι «What They Say», το οποίο έγραψε ο ίδιος. Ο Victor είναι ο νεότερος τραγουδιστής που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού. Στην επιλογή του κατέληξε η Επιτροπή της ΕΡΤ και η 70μελής Επιτροπή Κοινού. Απόσπασμα από το τραγούδι προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι Ελλάδα και Κύπρος θα εμφανιστούν μαζί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, στις 11 Μαΐου. Στον πρώτο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, θα συμμετάσχουν 15 χώρες και μόνο οι δέκα με την υψηλότερη βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό θα προκριθούν στον τελικό της 13ης Μαΐου. Οι χώρες που προκρίνονται αμέσως στον τελικό είναι οι: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

//--> //-->

Το όνομα του Βίκτωρα δεν είναι γνωστό στο κοινό, καθώς είναι μόλις 16 ετών και τώρα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μουσική. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Fake Club», στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους και έκανε την παραγωγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News