Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέω να μη βγάλω χολή με το καλημέρα, αλλά δε μ’ αφήνουν να αγιάσω
  • Άρχισαν να βαράνε τα όργανα: 2023 και πλέον η νέα χρονιά γεννά τις προσδοκίες για κάτι ουσιαστικό. Πάντως, τηλεοπτικά τα όργανα άρχισαν να βαράνε με το καλημέρα του νέου έτους και αυτό είναι γεγονός. Τα πρώτα πάνελ στήθηκαν και θύμισαν σε όλους ότι η χρονιά έχει κάλπες ή πιο σωστά έχει πολλές κάλπες. Κάλπες στην Ελλάδα, κάλπες στην Τουρκία και κάπου εκεί στη μέση ο σχεδιασμός των Μέσων Ενημέρωσης, που γνωρίζουν πως αυτό το έτος η ενημέρωση θα... “χτυπήσει στα αφτιά” την ψυχαγωγία. Άντε και δεν άρχισε ακόμα η προεκλογική περίοδος...
  • Ρε, χάσαμε την μπάλα...: Λέω να μη βγάλω χολή με το καλημέρα, αλλά δε μ’ αφήνουν να αγιάσω. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός “χτύπησε” πάλι και για μια ακόμη φορά παρουσίασε θέμα άλλου ως δική του αποκάλυψη. Καλά ρε, δεν κουράστηκες να πουλάς φούμαρα και κυρίως να μη σέβεσαι; Ειδικά εσύ πρέπει να δείχνεις στους νεότερους τον σεβασμό, πόσω μάλλον όταν είναι και περισσότερο καταρτισμένοι από σένα. Το ότι κάθεσαι μπροστά σε ένα μικρόφωνο δεν αποποινικοποιεί το “clopy paste”... ελπίζω να καταλαβαίνεις.
  • Από τον Βόλο στο Ηράκλειο:: “Έσκασε μύτη” στο κέντρο του Ηρακλείου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και μαζί με την οικογένειά του απόλαυσε ηρακλειώτικη μπουγάτσα. Μάλιστα, αντάλλαξε ευχές με περαστικούς που τον αναγνώρισαν, ενώ του έβαλαν και τραπεζάκι για να έχει άνεση. Αλήθεια θα θέλαμε πολύ να μάθουμε την άποψή του για το Ηράκλειο των εορτών, μιας και ως δήμαρχος στον Βόλο κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό στον διάκοσμο της πόλης αλλά και στις εκδηλώσεις. Πάντως, ο Αχιλλέας το “γουστάρει” το Ηράκλειο.
  • Ωραίο ρεπορτάζ: Εξαιρετικό το ρεπορτάζ από τη Μαίρη Καριωτάκη, που μαζί με τον ξεναγό Βαγγέλη Παπανικολάου περπάτησαν στο Ηράκλειο με αφορμή την ένταξη της πόλης στους 100 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο. Τελικά οι θησαυροί του Μεγάλου Κάστρου είναι πολλοί και αρκετούς δεν τους γνωρίζουν και οι κάτοικοί του. Είναι λοιπόν από αυτά τα ρεπορτάζ που κάνουν και τη διαφορά.
  • Πού πάει η Καραβάτου; Η Κατερίνα Καραβάτου, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από τον ΣΚΑΪ, θα είναι εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση του “My Style Rocks”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου. Μετά από ένα διάστημα αποχής από την τηλεόραση, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και δήλωσε χαρούμενη γι’ αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμένα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Θα έχουμε όλο τον χρόνο να τα πούμε. Ήθελα πολύ να κάνω διαφορετικά πράγματα και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.
  • Στη μάχη της τηλεθέασης με το καλημέρα: Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ξεκίνησε με σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη. Οι εκπομπές “διασταυρώνουν τα ξίφη” τους, καθημερινά, έχοντας ως στόχο την πρώτη θέση.
  • Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen την πρώτη εβδομάδα, Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου “κονταροχτυπήθηκαν” και μοιράστηκαν την κορυφή. Συγκεκριμένα, η ξανθιά οικοδέσποινα της εκπομπής “Super Κατερίνα” του ALPHA σημείωσε 14,9% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έκανε 14,5% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54. Συνεπώς, η Κατερίνα κέρδισε την πρώτη θέση στο σύνολο και ο Γιώργος Λιάγκας “έκοψε πρώτος το νήμα” στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στους υπόλοιπους “παίκτες”, η Φαίη Σκορδά με το “Πρωινό Μας” στο ΣΚΑΪ βρέθηκε να κάνει 10,4% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή εμφανίζεται με ανεβασμένα ποσοστά, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Η έλευση του “Survivor All Star” και το γεγονός ότι μέσα από την πρωινή εκπομπή του ίδιου καναλιού θα προβάλλονται αποκλειστικά θέματα, θα ανεβάσει σίγουρα τις μετοχές στους πίνακες της Nielsen.
  • Η Σκορδά “γλυκοκοιτά” το “Τhe voice”: Την απάντησή της έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της για την παρουσίαση του “The Voice”, μετά την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για το “Survivor All Star”. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ό,τι ήταν να πει το είπε στο “Καλό Μεσημεράκι” και τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον ΣΚΑΪ και, αν υπάρχει έντονα αυτή η σκέψη, δε θα χαλάσει το χατίρι των υπευθύνων. «Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Νίκο Μουτσινά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ, και είναι το πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δε μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News