Γιώργος Στρατάκης: «Μεταμορφώνομαι όταν ασχολούμαι με την μουσική» (βίντεο)

Life
Γιώργος Στρατάκης: «Μεταμορφώνομαι όταν ασχολούμαι με την μουσική» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βρήκα το σκοπό μου μέσα από συμπληγάδες», αναφέρει ο αγαπητός καλλιτέχνης, ενώ παράλληλα συμπληρώνει «μεταμορφώνομαι όταν ασχολούμαι με την μουσική».

Έναν από τους πιο αγαπητούς μουσικούς στην Κρήτη, έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστή ταυτότητα, ιδιαίτερο μουσικό αποτύπωμα και μία ενέργεια που καθηλώνει και ταυτόχρονα ξεσηκώνει το κοινό, τον Γιώργο Στρατάκη συνάντησε η Ανδριανή Αγγελιδάκη. Ωστόσο δεν μίλησαν για την μουσική, αλλά για την ζωή με μουσικούς όρους. Μίλησαν για τον σκοπό, το μέτρο και τον ρυθμό που δίνουν νόημα στην ζωή του ανθρώπου.

Στα εννιά μου ένιωσα ένα σκίρτημα για τη μουσική

«Από εννέα ετών έζησα ένα σκίρτημα που έχει να κάνει με την μουσική και από τότε ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι αυτό θέλω να κάνω. Με συνεπήρε η ζωή με τον δικό της τρόπο. Ψάχνοντας τα βήματά μου δεξιά και αριστερά. Πέρασα πολλά στην ζωή μου και όμορφα και δύσκολα», εξομολογείται.

«Ο ήχος που άκουσα μέσα μου, ήταν μία πραγματικότητα, γι’ αυτό και το ακολούθησα και μετέπειτα. Εύχομαι να μου δώσει ο Θεός δύναμη να κάνω αυτό που αγαπώ μέχρι να πεθάνω»,  συμπληρώνει ενώ παράλληλα τονίζει «κατά έναν μαγικό τρόπο μεταμορφώνομαι όταν ασχολούμαι με την μουσική, όταν βγαίνω στο πάλκο, το αγαπάω τόσο πολύ που γίνομαι και κάτι άλλο».«Ότι κάνεις με αγάπη δεν μπορεί να είναι λάθος»

Την ίδια ώρα συμπληρώνει «κάποιος που κάνει την δουλειά του και την κάνει με αγάπη και το νιώθει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος. Αν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, και στο βγάζει η ψυχή σου τότε βρίσκεται ο τρόπος και το κάνεις τόσο καλά και τόσο μαγικά».

Άλλο ένα ταλέντο που διαθέτει ο Γιώργος Στρατάκης είναι αυτό της αφήγησης. Αγαπάει να ακούει ιστορίες, το έμαθε από τον παππού και τη γιαγιά του και τώρα μέσα από το στίχο και το ρυθμό της μουσικής μας λέει ιστορίες, ανθρώπων και συναισθημάτων. Όπως στην τελευταία του δουλειά τις «Αδερφάδες» που μιλά για την αγάπη και τη μοναξιά.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που παραχώρησε στην Ανδριανή Αγγελιδάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News