Χριστούγεννα στην ΚΡΗΤΗ TV: Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με Κρητικούς καλλιτέχνες

Κρήτη
Χριστούγεννα στην ΚΡΗΤΗ TV: Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με Κρητικούς καλλιτέχνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο είναι και φέτος το εορταστικό μας πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV

Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η ΚΡΗΤΗ TV μας επιφυλάσσει - όπως και κάθε χρόνο - ένα ξεχωριστό πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο λάμψη, τραγούδια, χορό, κέφι, παρέα με αγαπημένους Κρητικούς καλλιτέχνες και… ταξίδια.

Την παραμονή παρέα με τις «Εικόνες» και τον Τάσο Δούση, θα ταξιδέψουμε στην Αυστρία και την ονειρεμένη Βιέννη, ενώ αργά το βράδυ η Αναστασία Μπιτζιλέου μας υπόσχεται ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, παρέα με τον Δημήτρη και τον Μιχάλη Κουνάλη και τις Σχολές Χορού Μαυρόκωστα. Την σκυτάλη θα πάρει ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης Μανόλης Στεφανάκης, με το συγκρότημά του, ο οποίος με τη σειρά του μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη Κρήτη!  

Ανήμερα των Χριστουγέννων η εκπομπή «Έλα Κοντά» Christmas edition, και η Αναστασία Μπιτζιλέου μας πηγαίνει στις Αρχάνες όπου μικρά παιδιά μας λένε τα κάλαντα και στο Ψυχρό Λασιθίου, ενώ φτιάχνει Χριστόψωμο, σπιτικά καπνιστά λουκάνικα.

Ακολουθεί η εκπομπή «Ανδριανή»,, που αυτή την φορά υποδέχεται στο πλατό αγαπημένους συναδέλφους και μαζί παίζουν σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεπαιχνίδι. Πόσο καλά ξέρουμε τα έθιμα των Χριστουγέννων, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις ταινίες που έχουμε συνδέσει με την πιο όμορφη μέρα του χρόνου;

Παραμονή Χριστούγεννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 21:40

  • «Εικόνες»

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την ονειρεμένη Βιέννη!

Πρώτος σταθμός ο επιβλητικός ναός του Αγίου Στεφάνου και οι κατακόμβες του, ακολουθεί βόλτα με άμαξα κι επίσκεψη στα ανάκτορα Χόφμπουργκ.

Επόμενος σταθμός η περίφημη Αγορά, με τη μαγική ατμόσφαιρα στο υπέροχο ξύλινο χωριό και το παγοδρόμιο.

Χριστούγεννα στην Βιέννη σημαίνει μαγεία όνειρο και παραμύθι με την πριγκίπισσα Σίσσυ να πρωταγωνιστεί. 

Παραμονή Χριστούγεννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 22:40

  • «Κρήτη μου…!»

Ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV μπροστά στο Φρούριο «Κούλες» στο λιμάνι Ηρακλείου για την παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Δημήτρης κι ο Μιχάλης Κουνάλης με το μουσικό τους σχήμα μας ερμηνεύουν τα πιο αγαπημένα Κρητικά τραγούδια κι μας ταξιδεύουν μουσικά με τις πιο δημοφιλής επιτυχίες τους.

Οι Σχολές Χορού Μαυρόκωστα μας ξεσηκώνουν με τα χτυπήματα τους, 40 χορευτές απλώνονται προκαλώντας συναισθήματα υπερηφάνειας!

Κρήτη μου το εορταστικό  πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV  που στόχο έχει την δική σας διασκέδαση!

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αναστασία Μπιτζιλέου.

Παραμονή Χριστούγεννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 00:20

  • «Μια βραδιά με τον Μανόλη Στεφανάκη»

Ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης με το συγκρότημα του, μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη Κρήτη! Ερμηνεύει τραγούδια του Κώστα Μουντάκη, Θανάση Σκορδαλού, Νίκο Ξυλούρη, Νίκο Σκευάκη αλλά κι πολλές μουσικές επιτυχίες σύγχρονών Κρητικών Καλλιτεχνών και δικές του! Ένα Κρητικό Μουσικό Πρόγραμμα για την Παραμονή Χριστουγέννων στην ΚΡΗΤΗ ΤV με τον Μανόλη Στεφανάκη.

Ανήμερα των Χριστούγεννων, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00

  • «Έλα Κοντά» Christmas edition

Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα αναβιώνουν στα χωριά, με ιστορίες, αναμνήσεις και παρέες να στήνονται και να γλεντάνε με μαντινάδες γεμάτες ευχές!

Ξεχωριστά μουσικά σχήματα να πλημυρίζουν τις καρδιές μας με αισιοδοξία και ελπίδα!

Έλα κοντά να κάνουμε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στις Αρχάνες όπου μικρά παιδιά μας λένε τα κάλαντα, φτιάχνουμε Ζεματιστά ενώ στο παραδοσιακό στέκι του χωριού, μας περιμένει η πιο κεφάτη νεανική παρέα!

Στο Ψυχρό Λασιθίου φτιάχνουμε Χριστόψωμο, σπιτικά καπνιστά λουκάνικα, και πίνουμε το τσάι δίπλα στην παλιά ξυλόσομπα του χωριού  με κρητικά βότανα και λουκουμάκια.

Στο Γενί Γκαβέ ετοιμάζουμε το κυρίως εορταστικό πιάτο που δεν είναι άλλο από το σουβλιστό γουρουνόπουλο.

Και στους Αποστόλους συναντάμε τα Καλικατζαράκια, με τον παπά του χωριού να φωτίζει τα σπίτια και οι νοικοκυρές να φτιάχνουν Φωτοκόλυβα.  

Επιμέλεια - παρουσίαση: Αναστασία Μπιτζιλέου.

https://www.youtube.com/watch?v=DtoY_xHC3I4Ανήμερα των Χριστούγεννων, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και ώρα 17:50

  • «Ανδριανή»

Αυτό το Σάββατο, ανήμερα τα Χριστούγεννα η Ανδριανή μας ετοιμάζει μια εκπομπή διαφορετική! Υποδέχεται αγαπημένους συναδέλφους και μαζί παίζουν σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεπαιχνίδι. Πόσο καλά ξέρουμε τα έθιμα των Χριστουγέννων, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις ταινίες που έχουμε συνδέσει με την πιο όμορφη μέρα του χρόνου;

Ο Γιώργος Σαχίνης, η Αναστασία Μπιτζιλέου, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Βάλια Μπούη, ο Αντώνης Ρενιέρης, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο Νίκος Φούρναρης και ο Γιάννης Λίλης, ξέρουν να παίζουν και μαζί με την Ανδριανή μας προκαλούν να κάνουμε το ίδιο και εμείς από το σπίτι μας!

Το Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου, στις 17:50 «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News