«Κορνίζα»: Το νέο τραγούδι της Μαρίας Παπαλεοντίου κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Life
«Κορνίζα»: Το νέο τραγούδι της Μαρίας Παπαλεοντίου κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, διεθνή ημέρα για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Μαρίας Παπαλεοντίου, με τίτλο «Κορνίζα», το οποίο έρχεται για να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επανέρχεται δυναμικά και μας παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Κορνίζα».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σκέρτσο» με τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη, το οποίο κατέκτησε σημαντικό Airplay στα ελληνικά ραδιόφωνα και πολλές χιλιάδες προβολές στο Youtube, κάνει με την «Κορνίζα» μια πολύ προσωπική κατάθεση και επιλέγει  να σταθεί δίπλα σε όλα τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας περνώντας τα δικά της μηνύματα. Όπως αναφέρει  η ίδια: «Είναι πρωταρχικό μας δικαίωμα να νιώθουμε ασφαλείς και να απολαμβάνουμε σχέσεις ισοτιμίας κι αλληλοσεβασμού».

Η «Κορνίζα» κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών κι έρχεται για να προβληματίσει, να ευαισθητοποιήσει αλλά και να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που είναι ή έχουν υπάρξει θύματα βίας μέσα σε μια σχέση.

Οι στίχοι είναι της Νάντιας Δουλαβέρα και η μουσική του Κώστα Λόζου.

Κυκλοφορεί από τη  Minos Emi A Universal Company.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News