Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης σεζόν

Life
Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη σεζόν

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», έχει ξεκινήσει. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις φαίνεται να 'ναι καταιγιστικές. Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι' ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ακύλας θα γοητευτεί από την όμορφη και σκληρή Βιολέτα, εκείνη όμως τον μπλέκει στα δίχτυα της για άλλον λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Μιλτιάδη και για το κακό που προκάλεσε στο αγαπημένος της χωριό. Μία σχέση μίσους και πάθους έρχεται να συναρπάσει. Ωστόσο, και η Μυρσίνη πολιορκεί ερωτικά τον Ακύλα, με σκοπό έναν και μοναδικό: Να τον επηρεάσει και να τον στρέψει εναντίον της Λενιώς Σταμίρη.

Παράλληλα, η Δρόσω θα έρθει και αυτή αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στον τρίτο κύκλο, καθώς θα γίνει ξανά τραγουδίστρια. Αν και έχει ακόμα αισθήματα για τον Κωνσταντή, η μικρή Σταμίρη θα αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση, μιας και έχει επηρεαστεί βαθιά από τα μυστικά που ήρθαν στο φως.

Η Δρόσω, λοιπόν, θα ασχοληθεί και πάλι με το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, όχι σε καμπαρέ, αλλά σε μπουάτ. Επίσης, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται ότι θα έρθει στη ζωή της Δρόσως και θα τη συνεπάρει.

Τέλος, η Ασημίνα θα εντυπωσιαστεί από το νέο της αφεντικό, τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη, όπως αντίστοιχα και εκείνος από αυτή. Η συνεργασία τους δε θα αργήσει να χτιστεί στα θεμέλια μίας πολύ δυνατής φιλίας, καθώς αυτή εργάζεται στην εφημερίδα ως γραμματέας. Στη μέση θα βρεθεί ο Νικηφόρος, ο οποίος θα θορυβηθεί από την απομάκρυνση της αγαπημένης του.

Πηγή: ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News