Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του τρίτου κύκλου

Life
Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του τρίτου κύκλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραπάνω από 10 νέοι ήρωες στη σειρά

Επιστρέφουν τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 με μεγάλες ανατροπές και νέα πρόσωπα, οι «Άγριες Μέλισσες». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, με τον μύθο των «Άγριων Μελισσών» να πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η σειρά των δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών άρχισε, ήδη, να γράφει τον τρίτο κύκλο της. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι' ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε.

Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Νίκος Κουρής υπέγραψαν ήδη με την παραγωγή και εντάσσονται στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ANT1. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Τηλεθεατή», στον τρίτο κύκλο θα δούμε παραπάνω από δέκα νέους ήρωες σε σημαντικούς ή μικρότερους ρόλους, οι οποίοι θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News