Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Το απίθανο ντέρμπι της βραδιάς

Life
Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Το απίθανο ντέρμπι της βραδιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανηγυρισμοί για το μεγάλο έπαθλο

Πανηγυρισμοί από τον Σάκη Κατσούλη που ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 ο οποίος κερδίζει το τεράστιο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά των ψήφων τους ήταν μικρότερη του 1%, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

"Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη νίκη στο φετινό Survivor είναι μικρότερη του 1%. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για δύο υποψήφιους που διεκδικούν αυτό το τρόπαιο του φετινού Survivor, του 2021", δήλωσε ο παρουσιαστής

Υπενθυμίζεται, ότι δυο τους ψηφίστηκαν θετικά από το κοινό στον ημιτελικό, για να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στην τελευταία βραδιά. Είχαν επικρατήσει έναντι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που ήταν υποψήφια μαζί τους, αλλά και του Γιώργου Κορόμι που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού λίγο νωρίτερα.

Το Survivor 4 έριξε αυλαία μετά από 6,5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παίκτες πέρασαν μοναδικές στιγμές, αντιξοότητες, χαρές, λύπες και η παραγωγή είχε ετοιμάσει μια θεαματική βραδιά γεμάτη κέφι, γέλιο και συγκινήσεις, ενώ ο τελικός έκλεισε με ένα τραγούδι που είχαν γράψει μέσα στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος με τον Ηλία.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή Κατσούλη

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στη Μαριαλένα, στην οποία έδωσε το τρόπαιο, αλλά και στον Τριαντάφυλλο.

"Όταν λέμε ότι η Μαριαλένα στήριξε, όντως στήριξε. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί, αλλά σίγουρα δεν θα τη βγάλω απ' τη ζωή μου, γι' αυτό και κρατά και το τρόπαιο", είπε ο νικητής.

Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος που έλαβε τη δεύτερη θέση, δήλωσε χαρούμενος για την εμπειρία, για το ταξίδι και για όλα όσα έζησε, αναφέροντας πως τα χρήματα είναι υλικά αγαθά.

"Ηχηρές" απουσίες από τον τελικό

Στον τελικό παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ -όπως και στον ημιτελικό- περιορισμένος αριθμός κοινού μπόρεσε να παρακολουθήσει τη βραδιά από κοντά.

Στη μεγάλη βραδιά κάποιες απουσίες ήταν ιδιαίτερα "ηχηρές". Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, απουσίαζαν οι Νίκος Μπάρτζης, Άννα Μαρία Βέλλη και Αγγελική Λάμπρη. Επίσης, δεν έδωσαν το "παρών" οι: Τζέιμς Καφετζής, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος και Χριστίνα Κεφαλά.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Αλέξης Παππάς απουσίαζε λόγω της συνεργασίας του με τον Alpha στο Bachelor 2, ενώ η Νικολέτα Μαυρίδη είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Επίσης, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε στα Instagram Stories της κατά την έναρξη του τελικού πως ο λόγος που δεν πήγε ήταν η επαφή της με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μία μέρα πριν.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν θεαματική είσοδο, πάντως, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου, ενώ πλήθος κόσμου τους περίμενε απ' έξω για να τους συγχαρεί για τη συμμετοχή τους στο Survivor 4 και να εκφράσει τον θαυμασμό του

Οργή στο twitter για την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

Σε μία πολύ άκομψη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor 4, η οποία προκάλεσε την οργή του twitter και πυροδότησε αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και επέλεξε να μοιραστεί με τον κόσμο τα προσωπικά δεδομένα δύο πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παρά τις εκκλήσεις του Γιώργου Λιανού, καθώς και άλλων παικτών που του ζητούσαν να μην ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ("θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;"), αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, στην προσβλητική αυτή στιγμή, έκταση, μαζί και την επιβεβαίωση, έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: "Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ".

Κάποιοι γέλασαν, ωστόσο, η αμηχανία ήταν έκδηλη σε αρκετούς παίκτες, όπως και στον Γιώργο Λιανό που θέλησε να προσπεράσει το θέμα, καλώντας τον Πάνο Καλίδη να τραγουδήσει.

Το μουσικό show της βραδιάς και τα ευτράπελα

Η μεγάλη βραδιά εμπλουτίστηκε με μουσικά μέρη, στα οποία τραγούδησαν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα!

Αρχικά, στη σκηνή βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου που τραγούδησε ένα προ 20ετίας κομμάτι, το "Πάμε Έλα" της Πάμελα. Πρόκειται για κομμάτι του 2001, με στίχους του Γιώργου Αλκαίου, το οποίο, ομολογουμένως είχε κάνει αρκετά μεγάλη επιτυχία εκείνη την εποχή. Η Ελευθερία Ελευθερίου, λοιπόν, αποφάσισε να το διασκευάσει και να το τραγουδήσει στον τελικό, ανακοινώνοντας μάλιστα πως η εν λόγω διασκευή θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Έπειτα, ο Πάνος Καλίδης ανέβηκε στη σκηνή για να πει ένα από τα τραγούδια του live, μόνο που ένα μίνι "μπλακ άουτ" τον εξέθεσε, προδίδοντας ότι τραγουδούσε playback.

Στην εισαγωγή του κομματιού, ήταν προφανές ότι είχε ξεχάσει τους στίχους, με το τραγούδι να ακούγεται για αρκετή ώρα από τα ηχεία. Ο ίδιος μάλιστα, προκειμένου να κρύψει την αμηχανία της στιγμής έκανε διάφορες κινήσεις, χαμογελώντας και πλησιάζοντας τους δύο φιναλίστ για να τους χαιρετήσει, θυμίζοντας εκείνους που ξεμένουν από κινήσεις όταν χορεύουν ζεϊμπέκικο.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς έκλεισε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του, με το "Σπάω τα ρολόγια" να ξεσηκώνει τον κόσμο. Άλλωστε, ήταν ένα τραγούδι που ακουγόταν συχνά στα επεισόδια του Survivor 4 και το τραγούδησε και ο ίδιος πολλές φορές.

Μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και ο γιος του, Νικόλας, ο οποίος τραγούδησε το ρεφραίν μαζί του.

Πηγή: news247.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News