MasterChef: Ποιος αποχώρησε και ποιος κατοχύρωσε θέση για τον μεγάλο τελικό

Life
MasterChef: Ποιος αποχώρησε και ποιος κατοχύρωσε θέση για τον μεγάλο τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με δίκασε ο θείος Λεωνίδας» - Ποιοι θα παλέψουν για τον τελικό

Μέσα σε ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός από το φετινό MasterChef. Ο παίκτης συγκέντρωσε εξαιρετικά χαμηλές βαθμολογίες, με τους κριτές να αναγνωρίζουν ότι ήταν μια κακή μέρα για τον Αλέξανδρο.

 Ο Αλέξανδρος, παρά το βαρύ κλίμα εξαιτίας της αποχώρησής του, αστειεύτηκε μετά το άκουσμα της βαθμολογίας και τα σχόλια του κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου, λέγοντας ότι "τον δίκασε" ο θείος Λεωνίδας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν μία θέση, αρχικά στον διαγωνισμό και έπειτα στον τελικό.

Συγκεκριμένα η Μαργαρίτα αντιμετώπισε τον Διονύση για να λάβει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, ενώ η Μαρίνα τον Αλέξανδρο για να διεκδικήσει την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στην πρώτη μονομαχία, κατάφερε να επικρατήσει η Μαργαρίτα, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού. Η Μαργαρίτα μόλις έμαθε τα αποτελέσματα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, ενώ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Στην δεύτερη μονομαχία χαμένος ήταν ο Αλέξανδρος ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος, γνώριζε από την ώρα που τελείωσε η δοκιμασία ότι θα έφευγε, καθώς δεν είχε καταφέρει να βγάλει όλα τα πιάτα της δοκιμασίας, σε αντίθεση με την συμπαίκτριά του.

Η αγωνία όμως για τους τηλεθεατές κορυφώνεται καθώς ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και μένει ακόμη μια μονομαχία, μεταξύ του Διονύση και της Μαρίνας, ώστε να βγει η τελική δυάδα του τελικού.

News247

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News