MasterChef 5: Έμειναν 7 παίκτες - «Λύγισε» ο Νίκος Σκορδάκης

Life
MasterChef 5: Έμειναν 7 παίκτες - «Λύγισε» ο Νίκος Σκορδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιγοστεύουν οι παίκτες που έχουν παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε στο MasterChef 5 το βράδυ της Πέμπτης (13/05), με τους παίκτες που έχουν παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star να είναι 7.

Ο Παύλος, η Μαργαρίτα και ο Νίκος είχαν τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας, γι' αυτό και προχώρησαν σε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, διεκδικώντας τη θέση τους στο MasterChef 5.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του Νίκου Θωμά, του Food & Beverage Manager του MasterChef 5, ο οποίος άφησε τα παρασκήνια και βγήκε μπροστά στις κάμερες ως guest chef και ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο αντιγραφής με άρωμα Μεσογείου.

Στο τέλος της δοκιμασίας ο Νίκος Σκορδάκης συγκινήθηκε. Ο Νίκος Θωμάς, που βρίσκεται πάντα κοντά στους παίκτες, ευχαρίστησε όλους τους μάγειρες του παιχνιδιού για την παρουσία τους, κάνοντας τον Νίκο Σκορδάκη να συγκινηθεί με τα λόγια του και τη στήριξή του.

"Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο", δήλωσε ο παίκτης.

Πηγή: news247.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News