Ψυχαγωγία

MasterChef 5: Οι 12 παίκτες που παραμένουν στον διαγωνισμό

Τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων

Μετά την προχθεσινή αποχώρηση του Στέφανου Χίλα, χτες το βράδυ ο Νίκος Σκορδάκης με αντίπαλο τον Αντώνη Μητρόπουλο και ο Αλέξανδρος Συνοδινός με αντίπαλό του την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, διαγωνίστηκαν μαγειρικά στην κουζίνα του «MasterChef 5» για να διεκδικήσουν την είσοδο τους εκ νέου στο σπίτι του διαγωνισμού.

Οι πρώτοι παίκτες που διαγωνίστηκαν ήταν ο Νίκος και ο Αντώνης, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του νικητή του «MasterChef 3», Μανώλη Σαρρή.

Ο Νίκος κατάφερε να συγκεντρώσει 30/40 βαθμούς, με τους κριτές και τον Μάνο Σαρρή να λένε ότι το πιάτο του ήταν αξιόλογο, αν και θα έπρεπε να διαχειριστεί καλύτερα τον χρόνο του. Αντίθετα, ο Αντώνης συγκέντρωσε 26/40 βαθμούς με το πιάτο του να έχει αρκετά τεχνικά λάθη. Έτσι, αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Στη δεύτερη μονομαχία του επεισοδίου, η Κωνσταντίνα και ο Αλέξανδρος έπρεπε να αποδείξουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη μαγειρική. Η πρόκληση που τους ανατέθηκε ήταν ν' αντιγράψουν ένα πιάτο του νικητή του «MasterChef», Λάμπρου Βακιάρου.

Η Κωνσταντίνα κατάφερε να συγκεντρώσει 24/40 βαθμούς, καθώς δεν έκανε καθόλου καλή διαχείριση του χρόνου της. Ωστόσο, οι κριτές δήλωσαν πως το πιάτο της ήταν πολύ γευστικό. Ο Αλέξανδρος τα πήγε πολύ καλύτερα, αφού συγκέντρωσε 32/40 βαθμούς.

Οι 12 παίκτες που παραμένουν στον διαγωνισμό:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια