«Άγριες Μέλισσες»: Ποιοι αποχωρούν από τη σειρά;

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Ποιοι αποχωρούν από τη σειρά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σενάρια για το ποιοι δεν θα είναι τη νέα σεζόν στη σειρά

Συνέχεια για τη δημοφιλή σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που πάει για τρίτη σεζόν ωστόσο οι σεναριογράφοι θα πρέπει μέχρι και το Πάσχα να έχουν καταλήξει με ποιους ηθοποιούς θα συνεχίσουν.

Οι ηθοποιοί που πιθανόν να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν:

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φήμες ήθελαν τον ρόλο του να τελειώνει εδώ. Σε αυτό συνηγορούσε και η ανακοίνωση της συμμετοχής του σε τηλεοπτική σειρά του Mega που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει να προβάλλεται μέσα φθινοπώρου. Όμως οι σεναριογράφοι μοιάζει να ταλαντεύονται σε σχέση με το τέλος του Μάνου Βόσκαρη και, είναι πιθανό, να τον δούμε να εμφανίζεται σε λίγα επεισόδια της τρίτης σεζόν ως guest.

Κάτια Δανδουλάκη: Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός φαίνεται να ζήτησε η ίδια από την παραγωγή να μην περιληφθεί στα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Όμως, είναι πιθανόν, ο ρόλος της να συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στη νέα σεζόν.

Γιώργος Γάλλος: Το μέλλον του Μιλτιάδη είναι άγνωστο για την ώρα, όμως οι συνθήκες γύρω από το πρόσωπό του δεν είναι ευνοϊκές. Τον βλέπουμε καθημερινά να βυθίζεται στα ψυχολογικά του αδιέξοδα, προκαλώντας αφάνταστο πόνο στην αγαπημένη του Βιολέτα.

Γιάννης Κουκουράκης: Απ’ ό,τι φαίνεται, οι σεναριογράφοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ρόλος του Κωνσταντή να ολοκληρωθεί άμεσα. Ίσως, διότι η καρδιά της Δρόσως προορίζεται τελικά για άλλον.

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News