MasterChef 5: Ποιος κέρδισε 10.000 ευρώ για το... γάμο;

Life
MasterChef 5: Ποιος κέρδισε 10.000 ευρώ για το... γάμο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεγάλος νικητής του Silver Award

Mεγάλες ανατροπές έκρυβε η δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 5, καθώς οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν από τις ανακοινώσεις των κριτών.

Αρχικά γνώριζαν πως θα μαγειρέψουν σε τεστ δοκιμασίας με έπαθλο 10.000 ευρώ, αλλά έμαθαν πως το τεστ θα είναι παράλληλα και δοκιμασία αποχώρησης. Το ζητούμενο για τους διαγωνιζόμενους στο τεστ δημιουργικότητας ήταν ένα τριπλό μενού με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό.

Στη δοκιμασία τελικά τις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης. H Μαργαρίτα ήταν αυτή που κέρδισε το τεστ, με τους κριτές να ανακοινώνουν πως η νικήτρια θα πάρει και 10.000 ευρώ.

«Νομίζω ότι κέρδισα το MasterChef 5. H νίκη μου είναι τα θετικά σχόλια που άκουσα από τους κριτές», δήλωσε βουρκωμένη και συγκινημένη η Μαργαρίτα η οποία δήλωσε ότι χρειάζεται τα χρήματα για το γάμο της. "Το κορίτσι έχει γάμο μπροστά της" σχολίασαν και οι παίκτες που χειροκρότησαν την νικήτρια των 10.000 ευρώ.  

Αντίθετα, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Λία, η Μαρία και ο Νίκος. Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν τελικά εκείνος που σύμφωνα με το iefimerida.gr αποχώρησε από το παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News