«Καρτ Ποστάλ»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κρήτη - Πρόκειται για τη νέα σειρά της Βικτώρια Χίσλοπ

Life
«Καρτ Ποστάλ»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κρήτη - Πρόκειται για τη νέα σειρά της Βικτώρια Χίσλοπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά θα προβάλλεται στην ΕΡΤ - Ποιοι πρωταγωνιστείς έχουν «κλειδώσει»

Στην ΕΡΤ θα προβάλλεται η νέα σειρά της Βικτώρια Χίσλοπ, με τα γυρίσματα να μοιράζονται μεταξύ Κρήτης και Λονδίνου.

Μάλιστα, τα γυρίσματα στο Λονδίνο ολοκληρώθηκαν και, ήδη από τις 22 Μαρτίου, επρόκειτο να ξεκινήσουν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Στο Λονδίνο τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus.

Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία, Άγριες Μέλισσες κ.ά.) και πρωταγωνίστρια η Μάργκαρετ Κλούνι.

Ο Κωνσταντίνου υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ. Ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη. Και θα θέσει μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε και τις πληγές που κακοφόρμισαν. Αλλά και τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News