«Πας… μαγειρεύοντας»: Ο Βασίλης Πατσής συνεχίζει το selfie οδοιπορικό του!

Life
«Πας… μαγειρεύοντας»: Ο Βασίλης Πατσής συνεχίζει το selfie οδοιπορικό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το νέο επεισόδιο

Ο Βασίλης Πατσής συνεχίζει το selfie οδοιπορικό του (3 μέρος) αυτό το Σάββατο στις 16:20 και την Κυριακή σε επανάληψη στις 15:30.

Στάση πρώτη στον Άγιο Φανούριο το εκκλησάκι των θαυμάτων όπως το αποκαλούν πάνω στο Β.Ο.Α.Κ.

Η επιλογή του Αγίου Φανουρίου στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων μετά τις Βρύσες δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο Άγιος βοήθησε όπως θεωρούν οι πιστοί, πολλά παιδιά  να ξεπεράσουν σοβαρά προβλήματα υγείας συνεχίζοντας τη ζωή τους και έχει συνδεθεί με πολλά θαύματα.

Φυσικά θα σας δείξει και το πανέμορφο χωριό Βρύσες Αποκόρωνα με τα πολλά τρεχούμενα νερά που το διασχίζουν, πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες. Η βόλτα όμως έχει συνέχεια και πολλές  μαγειρικές  εκπλήξεις.

Μαζί με τους μανιταρόφιλους Κρήτης θα επισκεφτεί ένα αζιλακόδασος. Θα το γυρίσουν σπιθαμή προς σπιθαμή για να συλλέξουν άγρια μανιτάρια. θα μάθετε πια είναι τα βρώσιμα και πια τα επικίνδυνα και με ότι συλλέξουν θα σας ετοιμάσουν  μια μακαρονάδα που θα σας κάνει αίσθηση.

Οι μαγειρικές όμως δεν σταματούν εκεί, ο Βασίλης θα σας φτιάξει  μια vegan τηγανιά με μανιτάρια , επίσης θα ανασύρει μια σπάνια κατοχική συνταγή με καλαμποκάλευρο, το κατσαμάκι και θα σας δείξει πως να κάνετε πιο ενδιαφέρον το κουνουπίδι σας τηγανητό. Την παράσταση όμως θα κλέψει το hot dog με ελληνικά στοιχεία και μια σάλτσα με μαγιονέζα και ούζο.

Να είστε εκεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News