Το «Sex and the City» επιστρέφει με 10 επεισόδια

Life
Το «Sex and the City» επιστρέφει με 10 επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kim Cattrall , η τηλεοπτική Σαμάνθα, δεν θα είναι στη νέα σειρά

Έχουν περάσει  περισσότερα από 20 χρόνια από τότε που μία τηλεοπτική σειρά θα προβαλλόταν για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη και θα τάραζε τα νερά στην τηλεόραση.

Σαν τηλεοπτικός «τυφώνας», όπως αποδείχθηκε, πριν από περίπου  είκοσι χρόνια έκανε εκείνη την πρώτη θρυλική της εμφάνιση η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στους δρόμους της Νέας Υόρκης ,σηματοδοτώντας την έναρξη της τηλεοπτικής παρέας τεσσάρων γυναικών, που δεν έπαψαν να αναζητούν, να βρίσκουν, να χάνουν και να ξαναβρίσκουν το «ιερό δισκοπότηρο» της αγάπης και του ερώτα .

Ήρθε η ώρα να το μάθουν όλοι λοιπόν η εμβληματική σειρά "Sex and the City" επιστρέφει.  Αυτό ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής HBO Max και οι τρεις από τις τέσσερις γνωστές πρωταγωνίστριες .Η Parker δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για την αναβίωση  στης σειράς στα social media σήμερα μαζί με τη φράση   "And Just Like That.

Οι 3 αγαπημένες πρωταγωνιστές της σειράς Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis επιστρέφουν, αν και η Kim Cattrall ( η τηλεοπτική Σαμάνθα) δεν θα είναι στη νέα σειρά

Κύκλος δέκα επεισοδίων 

Η αναβίωση της σειράς "Sex and the City" θα έχει σαν θέμα της την αγάπη και τη φιλία των τριών γυναικών στα πενήντα τους.Θα είναι ένας κύκλος δέκα επεισοδίων μισής ώρας και πρόκειται να ξεκινήσουν την παραγωγή τους στη Νέα Υόρκη στα τέλη της άνοιξης.Το Sex and the city είναι μια τηλεοπτική  σειρά θρύλος και δυο ταινίες που σάρωσαν στο box office.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην την γνωρίζει. Ακόμα και οι επικριτές της έχουν μπει στον πειρασμό να χαζέψουν μερικές σκηνές. Αδύνατον δε να μην έχει ταυτιστεί κάποια , έστω και λίγο, με μία από τις πρωταγωνίστριες.Η επιτυχία ποτέ δεν είναι τυχαία.

Bασισμένο στο βιβλίο τη Candance Bushnell  ταυτίστηκε με την επιτυχία. Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα το 1998 με βασικό χαρακτήρα την Carrie Bradshaw και την σχέση με τις φίλες της Miranda, Charlotte και Samantha και μετά από έξι σεζόν η αυλαία συνοδεύτηκε από επτά Emmys, οκτώ Χρυσές Σφαίρες και δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους το 2008 και το 2010.

Πηγή: tvline.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News