Το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του - Νύχτα τελικού με εκπλήξεις

Life
Το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του - Νύχτα τελικού με εκπλήξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι πέρασαν στο μεγάλο τελικό

Απόψε, Τρίτη 15/12 τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 φτάνουν στο τέλος της λαμπερής και δύσκολης διαδρομής του ριάλιτι μόδας  του Star. Ο ημιτελικός της Δευτέρας έγινε ανάμεσα στην Παρασκευή Κερασιώτη, τον Αιμιλιάνο Μάρκου, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τον Έντουαρντ Στεργίου.

Από το σπίτι του GNTM 3 μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχώρησε ο «ξανθός άγγελος» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, Έντουαρντ Στεργίου.

Η αγωνία στο πλατό «χτύπησε κόκκινο » με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το GNTM 3 και δεν θα περάσει στον τελικό είναι ο Έντουαρντ.Έτσι η  Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής και ο Ανδρέας είναι τα νεαρά μοντέλα που κατόρθωσαν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο.

Η βραδιά του τελικού

Σήμερα λοιπόν είναι βραδιά τελικού  και στο τρέιλερ του GNTM 3 είδαμε ότι η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι ένα catwalk με τρία περάσματα, και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι προηγούμενοι παίκτες του ριάλιτι από το bootcamp. Στο τέλος της δοκιμασίας θα φύγει ένας παίκτης και θα μείνει η τριάδα του τελικού. Στο δεύτερο σκέλος θα έχουμε διπλή φωτογράφιση. Στο πρώτο μέρος οι τρεις φιναλίστ θα ποζάρουν με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, ενώ στο δεύτερο θα πλαισιώνονται από μοντέλα που δεν γνωρίζουν - με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό.

Μια λεπτομέρεια ωστόσο από το αποψινό τρέιλερ, μας δημιούργησε ερωτηματικά.

Ένας εκ των κριτών δεν βρισκόταν όπως συνήθως στο πλατό του GNTM 3. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη που κάνει την κριτική του στους φιναλίστ του ημιτελικού μέσω βιντεοκλήσης.

Όπως μάθαμε, ο σχεδιαστής μόδας παρέμεινε σπίτι του, προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες που επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

https://www.youtube.com/watch?v=_Apl_WM8igw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Πηγή: StarTvGreece 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News