Τίτλοι τέλους για το «Γράμμα για σένα» - Η ανακοίνωση της Χατζηβασιλείου

Life
Τίτλοι τέλους για το «Γράμμα για σένα» - Η ανακοίνωση της Χατζηβασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην προτελευταία εκπομπή της «Γράμμα για σένα», ανοίγει τα γράμματα δυο γυναικών, που αφηγούνται τις ιστορίες τους με λόγια που θα καθηλώσουν

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανακοίνωσε το «κόψιμο» της εκπομπής της «Γράμμα για σένα», λόγω κορωνοϊού που δεν επιτρέπει να γίνει με τους όρους και τις συνθήκες που η ίδια, αλλά και το concept απαιτούσε.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του OPEN δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε αυτήν και την ομάδα της.

«,Απόψε είναι το προτελευταίο "Γράμμα". Βρέθηκε θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση). Η εκπομπή, όμως, (και η προσπάθειά μας) νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το "Γράμμα" για σένα από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης Νίκο Κοκλώνη και Open, αλλά κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του "Πακέτού" που σύσσωμη δούλεψε και για το "Γράμμα"! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή!» έγραψε η παρουσιάστρια του OPEN.

Έρχονται δύο ιστορίες που θα καθηλώσουν το κοινό

Η  Βίκυ Χατζηβασιλείου στην προτελευταία εκπομπή της, ανοίγει τα γράμματα δυο γυναικών, που αφηγούνται τις ιστορίες τους με λόγια που θα καθηλώσουν. Η Κατερίνα είναι μια νεαρή, δραστήρια γυναίκα που από μικρή έμαθε να μην τα παρατάει στα δύσκολα. Το πρόσωπό της έχει χαραχθεί στη συνείδηση όλων μας από το περασμένο καλοκαίρι που με την ηρωική της προσπάθεια πρωταγωνίστησε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ανάβυσσο. Η ίδια σώθηκε την τελευταία στιγμή όταν κυριολεκτικά την είχαν τυλίξει οι φλόγες…

Η Ελένη είναι μια μάνα που τα τελευταία δέκα χρόνια δίνει το δικό της αγώνα και έχει αφιερώσει την ύπαρξή της στο παιδί της, που μετά από ένα τροχαίο έμεινε καθηλωμένο στο κρεβάτι. Ένα παιδί που πολλοί το είχαν «ξεγραμμένο», αλλά εκείνη έχοντας δυνατή τη φλόγα της ελπίδας μέσα της δεν παραιτήθηκε στιγμή από το πλάι του και ονειρεύεται ότι θα γίνει καλά. Τα 10 χρόνια αυτά ήταν γεμάτα απογοητεύσεις, «μικρούς» θανάτους που την έφτασαν να οδηγηθεί στα άκρα για να σώσει το παιδί της. Απόψε στις 22:15 επιλέγει να στείλει αυτό το γράμμα και να κλείσει ένα ανοιχτό λογαριασμό με μια ειλικρινή συγγνώμη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News