Άγριες Μέλισσες: Το νέο τραγούδι της Δρόσως και η συνταρακτική σκηνή

Life
Άγριες Μέλισσες: Το νέο τραγούδι της Δρόσως και η συνταρακτική σκηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνταρακτική σκηνή για τους τηλεθεατές που τους πλημμύρισε με συγκίνηση

Με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι έκλεισε το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες» από την υπέροχη φωνή της Δανάης Μιχαλάκη,  που υποδύεται τη Δρόσω. Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου της σειράς, με το οποο ολοκληρώθηκε η περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τις φωνητικές δυνατότητες της Δανάης Μιχαλάκη.

Όλοι αναζητούν τον τίτλο του τραγουδιού της Δρόσως,.Με αλέγκρο τόνο, ρυθμούς τσα - τσα και ήχους από μπουζούκι και τρομπέτα τραγουδάει στη Τρούμπα όταν στο καμπαρέ μπαίνει η αδελφή της η Λενιώ.Το τραγούδι δεν πέρασε απαρατήρητο από το τηλεοπτικό κοινό που το αναζήτησε αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου.

Αγκαζέ, το τραγούδι της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες»:

Alex Sid feat. Δανάη Μιχαλάκη – Αγκαζέ

Πηγή: – PanikRecordsTube  

Η μια συνταρακτική σκηνή

Ήταν μια συνταρακτική σκηνή για τους τηλεθεατές. Μια σκηνή που πλημμύρισε  με συγκίνηση όσους παρακολουθούν την ιστορία των αδερφών Σταμίρη.

Μόλις η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) αποφυλακίστηκε , επέστρεψε στο Διαφάνι αναζητώντας ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Τις αδελφές της και τον Λάμπρο .  

Εκείνη όμως που δεν την περίμενε ήταν η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη)… η  μικρή της αδερφή που της τρέφει μεγάλη αδυναμία και για να προφυλάξει εκείνη έκανε ότι έκανε.

Η Λενιώ  ψάχνει για τη  Δρόσω, μαθαίνει ότι δουλεύει στη νύχτα.   

Έτσι η δυναμική Λενιώ δεν έχασε στιγμή. Έτρεξε  στην Τρούμπα να βρει την αδερφή της. Μπαίνοντας στο καμπαρέ Χαβάη , αντίκρισε  μετά από 6 χρόνια την μικρή αδερφή της να τραγουδάει ως Ρόζα σαν αηδόνι και να μαγεύει τον σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Εκείνη τη βλέπει και τα χάνει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της…

Φυσικά πίσω από το νέο, ρετρό τραγούδι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» κρύβεται ο Alex Sid, που έχει επιμεληθεί μουσικά όλη την σειρά του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο, που έχει γράψει μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News