Ψυχαγωγία

«Πας… Μαγειρεύοντας»: Πρεμιέρα από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου

Να είστε εκεί το ταξίδι μόλις ξεκινάει!

Ο Βασίλης Πατσής θα συνεχίσει  να μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη σεζόν!

Οι βόλτες του ξεκινούν το Σάββατο στις 16:20 από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου. Θα μαγειρέψει μαζί με τις γυναίκες του χωριού χοχλιούς με χόνδρο αλλά και θα τυροκομίσει με την πιο νέα τυροκόμο του χωριού αφού πρώτα αρμέξει τις κατσίκες . Βόλτα στον Ψηλορείτη όπου και θα μαζέψει απίδια.

Ο Βασίλης Πατσής με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μας ταξιδεύει σε μοναδικούς προορισμούς της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η αγάπη και οι ανησυχίες του για την γαστρονομία τον οδηγούν σε ένα μοναδικό «πάντρεμα» της παράδοσης με την υγιεινή διατροφή και σας καλεί σε ένα ταξίδι, όπου οι γεύσεις και τα αρώματα συναντούν καθημερινούς ανθρώπους.

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες του γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου. Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες ,  για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού.

Ο Βασίλης Πατσής σας καλεί να τον ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι, όπου οι καλύτερες στάσεις του θα είναι ... "οι όμορφοι άνθρωποι" ... οι γεύσεις και τα αρώματα..

Γιατί μαγειρική και διασκέδαση πάνε μαζί!

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια