Άγριες Μέλισσες: «Φρενίτιδα» με τις τελευταίες εξελίξεις

Life
Άγριες Μέλισσες: «Φρενίτιδα» με τις τελευταίες εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απογειώθηκε» η τηλεθέαση της σειράς εποχής

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 , "Άγριες Μέλισσες", έκοψε πρώτη  το νήμα της τηλεθέασης και έγινε θέμα συζήτησης στις παρέες και στις πρωινές εκπομπές.

Η Λενιώ Σταμίρη, μετά την συγκλονιστική κατάθεσή της - την οποία απογείωσε με την ερμηνεία της η ηθοποιός Μαρία Κίτσου - ακούει με θάρρος την ετυμηγορία, ισόβια.Ενώ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του Γιάννου.

Όλοι ανέμεναν την δικαστική απόφαση της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες».  Όμως η σκηνή του Μιλτιάδη να πυροβολεί τον Μελέτη έκανε το Twitter από χθες  να πάρει «φωτιά».

Ο Μιλτιάδης στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου της Δευτέρας, σήκωσε το όπλο και σημάδεψε τον αδερφό του. Ωστόσο, ο Μελέτης μπήκε στη μέση και οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία με τον γιο της Ανέτ στο έδαφος πνιγμένος στο αίμα .Το χθεσινό φινάλε άφησε τους φανατικούς της σειράς με το στόμα ανοιχτό.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς; 

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Η Ελένη θα πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδες.Ο Λάμπρος, ωστόσο, εξακολουθεί να δίνει όρκους αγάπης στον πρώτο του έρωτα.

Την ίδια ώρα όμως, η Ελένη, μπροστά στην καταδικαστική απόφαση, του ζητά να την ξεχάσει.Η Μυρσίνη, παρά τις εξελίξεις στο σπίτι των Σεβαστών, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους.

Σχεδιάζει να εκδικηθεί πέραν του νόμου την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις .

Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της. Ο Μιλτιάδης, στο κρατητήριο, περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του.Ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε.Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειες της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Η Ελένη στη φυλακή  γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη τον  διευθυντή των φυλακών ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης - και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση.Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει.

Η Μυρσίνη, έντρομη, θα συνειδητοποιήσει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του.

Πηγή: https://www.antenna.gr/ ,   https://www.ethnos.gr/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News