Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν σε τηλεθέαση – Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις

Life
Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν σε τηλεθέαση – Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υψηλή τηλεθέαση για τη σειρά εποχής

Υψηλή τηλεθέαση για δεύτερη σεζόν για τις "Άγριες Μέλισσες" καθώς τείνουν να "χτυπήσουν" νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Αρκετά ενδιαφέρον ήταν τηλεοπτικά το βράδυ της Πέμπτης 17/9, καθώς υπήρξε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων στην prime time ζώνη.

Μεταξύ των προγραμμάτων που ξεχώρισαν και επέλεξαν και χθες οι τηλεθεατές ήταν οι "Άγριες Μέλισσσες", που έκαναν άγγιξαν το 30% και στο δυναμικό και στο σύνολο τηλεθέασης. Η πρεμιέρα του Έκτορα Μποτρίνι τερμάτισε με 16,5% στο δυναμικό και 13,5% στο σύνολο. Το ριάλιτι «The Bachelor» σημείωσε 14,2% και 11,7% αντίστοιχα και οι «8 Λέξεις» 10,6% και 18,4%.

O "Big Brother" είχε μέσο όρο 18,4% στο δυναμικό και 17,2% στο σύνολο, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night show» 15,3% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο σύνολο.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων ημερών.Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να βοηθήσει την Ελένη, εκβιάζει την Μυρσίνη στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο άνδρας έχει στα χέρια του φωτογραφίες με τις ερωτικές τους περιπτύξεις, τις οποίες και σκόπευε να εκμεταλλευτεί προκειμένου να φύγει από το Διαφάνι κατά τι πλουσιότερος.

Η Μυρσίνη έρχεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Ανέτ, στο επεισόδιο της Παρασκευής στις «Άγριες Μέλισσες». Θα της αποκαλύψει, όμως, τον πραγματικό λόγο που τα θέλει; Τι θα γίνει αν μάθει ο Δούκας για τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη;

Την ίδια ώρα, ο Κλεομένης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ψέμα του. Δεν είναι, όμως, διατεθειμένος να παραδοθεί άνευ όρων, στο επεισόδιο της Παρασκευής (18-09) στις «Άγριες Μέλισσες». Έτσι, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να βρουν μια λύση ώστε να είναι και οι δυο κερδισμένοι…

Πηγή: news247.gr - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News