Το Καλό Μεσημέρι, έχει ένα μήνυμα για εσάς

Life
Το Καλό Μεσημέρι, έχει ένα μήνυμα για εσάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 15:00 βλέπουμε "Καλό Μεσημέρι" στην ΚΡΗΤΗ TV

"Ελάχιστες ώρες απομένουν επιτέλους  μέχρι εκείνη την ευχή που προετοιμάζουμε με την ψυχή μας και με την νέα μας παρέα,  εδώ και αρκετό καιρό! Μία ευχή που την ‘’ντύνουμε’’ με πολλή αγάπη για να χτυπήσουμε την δική σου πόρτα την ερχόμενη Δευτέρα στις 21 του Σεπτέμβρη. Να μας καλοδεχτείς και να μας φιλέψεις με χαμόγελο και αισιοδοξία..! Κι εμείς ετοιμάζουμε πολλά ωραία πράγματα για εσένα, αλλάζοντας σου την οπτική για το μεσημέρι που γνώριζες. Γιατί το "Καλό Μεσημέρι" είναι δεδομένο πως θα σε παρασύρει στον κόσμο μέσω της ψυχαγωγίας, της μαγειρικής, του πολιτισμού και της ευχάριστης διάθεσης.

Θέλουμε να μας μάθεις με τα μικρά μας ονόματα, επίσης . Είμαστε ο Λευτέρης και η Χριστιάννα και φέτος θέλουμε να μπούμε στο σπιτικό σου σαν ένας άλλος  τηλεοπτικός ‘’δούρειος ίππος’’ που κρύβει μέσα του ευχάριστες στιγμές, γέλιο, ταξίδια και μπόλικη πληροφορία. Δεν είμαστε μόνοι μας όμως. Είναι και κι άλλοι που έρχονται συνοδοιπόροι σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι φέτος… όπως ο Θέμος . Και επειδή δεν θέλουμε να σε μπερδέψουμε καθόλου,  έχουμε φέτος δύο Μαρίες και δύο Πέτρους ο καθένας τους όμως ξεχωριστός σε αυτό που θα μπεί στη διαδικασία να κάνει για εσένα. Είναι και η Έφη όμως αλλά και η ‘’νταρτανιάν’’ της παρέας , η Άννα.

Τι έχουμε κατά νού; ..Να σε ταξιδέψουμε σε ένα πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει με πολύ όρεξη.

Να σου μαγειρέψουμε νόστιμες συνταγές για να αλλάξει φιλοσοφία ο ..ουρανίσκος σου γιατί ο Θέμος Ρήγας ξέρει τη ..΄΄συνταγή΄΄ χρόνια τώρα.

Θα σε παρασύρουμε στις κρυμμένες γωνιές του νησιού, θα πάμε θέατρο, θα δούμε μαζί σινεμά, θα γυμναστούμε παρέα και  θ’ ακούσεις ιστορίες αγνών – καθαρών ανθρώπων , ενώ δεν θα λείψουν και τα  μυστικά ομορφιάς και στιλ.. γιατί όλα χρειάζονται, ειδικά όταν στα προτείνουν αυτοί που θέλουν το αισθητικό.. καλό σου!  Θα σου αποκαλύψουμε ένα κόσμο γεμάτο ιδέες, χρήσιμες συμβουλές, χρώματα, μουσικές και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή σου λίγο καλύτερη και πιο δημιουργική και γεμάτη.

Θα πάρεις την πληροφορία που χρειάζεσαι χωρίς φανφάρες και υπερβολές,  γιατί μην ξεχνάς επίσης πως το ειδησεογραφικό ταπεραμέντο είναι ένα καλό χαρτί στην τράπουλα μας  . Θα νιώσεις γεμάτος ... σου το υποσχόμασετ!

Και μην ξεχάσουμε να σου πούμε , πως θα μπεις στην παρέα μας.. θες δε θές! Θα επικοινωνήσεις μαζί μας γιατί οι συζητήσεις μας θα έχουν κάτι από εσένα, θα εστιάσεις σε αυτές γιατί θα υπάρξει ουσία. Θα σου πούμε δε, πως θέλουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά όχι μόνο εσένα αλλά και τις μαγειρικές σου ικανότητες . Διότι θα διαγωνιστείς με τον γείτονα σου στην κουζίνα μας και όχι μόνο θα κερδίσεις,  αλλά θα σου κάνουμε  και δωράκι!  

Μη σου πούμε περισσότερα όμως. Θα σε περιμένουμε στις 15.00, την Δευτέρα 21 του μηνός . Πάμε να προετοιμάσουμε το νέο μας σπιτικό , που φέτος είναι, πώς να στο πω.. πιο ζεστό, αλλαγμένο και εντυπωσιακό. Να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές , να συγυρίσουμε.. τι θα πεί ο κόσμος; (Χαμογελάμε ) …ξέρεις γιατί; Γιατί ερχόμαστε  δυναμικά ….

Λευτέρης - Χριστιάννα" 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News