GNTM 3: Ο Χανιώτης Σήφης και ο "εξωτικός" Ηρακλής τα δυο φαβορί

Life
GNTM 3: Ο Χανιώτης Σήφης και ο "εξωτικός" Ηρακλής τα δυο φαβορί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα παιδιά, που εκτός από ομορφιά όλα δείχνουν πως έχουν και άλλα στοιχεία που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στο παιχνίδι.

Ήταν ένα πολύ ωραίο επεισόδιο αυτό του «GNTM» χθες , που έσκισε σε τηλεθέαση . Το γνωστό ριάλιτι  τα έχει όλα. Ανθρώπινες ιστορίες, συναίσθημα, συγκίνηση, χιούμορ, ατάκες, εναλλαγές, ανατροπή, απρόοπτα. Στο επεισόδιο αυτό ξεχώρισαν δυο αγόρια το πρώτο ήταν απ την Κρήτη.

Ο Σήφης Φαραντάκης είναι 20 χρονών και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Μένει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία . Τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το modelling. Ο νεαρός εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με το που εμφανίστηκε με μαγιό . «Είναι σαν γλυπτό», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης βλέποντάς τον. Ο Σήφης απέσπασε τέσσερα «ναι» και έτσι κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Σαρώνει σε ομορφιές η Κρήτη φέτος η λεβεντογένα .

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου του GNTM 3, η πόρτα στην αίθουσα των κριτών άνοιξε και εμφανίστηκε ο Ηρακλής . Ο Ηρακλής πήρε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3. Δε ήταν, όμως, μόνο οι κριτές που ενθουσιάστηκαν, αλλά και οι τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας. Εχθές, σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου , ο Ηρακλής είχε μέχρι χθες 6.000 ακολούθους. Μετά την προβολή του επεισοδίου είχε πάνω από 40.000!

Ηρακλής Tsuzinov, κατάγεται από τη Ρωσία,  με μπαμπά από την Αφρική  θέλει να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας  κατάφερε να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όλοι μιλούν για το το πρώτο φαβορί!

ΠΗΓΗ – StarTv

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News