«Άγριες μέλισσες» - Νέα σεζόν: Η Δρόσω «εκδίδεται

Life
«Άγριες μέλισσες» - Νέα σεζόν: Η Δρόσω «εκδίδεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H μικρή αδελφή Σταμίρη, η Δρόσω, φεύγει για την Αθήνα για να γίνει τραγουδίστρια, αλλά καταλήγει στα καταγώγια της κακόφημης συνοικίας

Με άρωμα από τα «Κόκκινα Φανάρια», την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες μέλισσες». Όχι τον Σεπτέμβρη αλλά λίγο αργότερα καθώς ο πρώτος κύκλος θα κλείσει στο 151ο επεισόδιο.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ την προηγούμενη Κυριακή η Δρόσω μετά από μια πολύ δύσκολη γέννα θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το οποίο θα δοθεί σύμφωνα με το σχέδιο της Μυρσίνης στην Ασημίνα αλλά και τον πατέρα του, τον Νικηφόρο για να το μεγαλώσουν. Έτσι θα ολοκληρωθεί η σειρά για φέτος.

Στην έναρξη του β’ κύκλου τα ίχνη της Δρόσως έχουν χαθεί… Έχει εγκαταλείψει το «Διαφάνι» για να κυνηγήσει το όνειρό της. Να γίνει τραγουδίστρια. Άλλωστε έχει εξαιρετική φωνή και μια πολύ ελκυστική παρουσία. Σύμφωνα όμως με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν η ζωή της επιφυλάσσει άλλη μοίρα… Η πλοκή στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα μεταφερθεί στο 1965 και θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι αλλά και στον Πειραιά… Συγκεκριμένα στην Τρούμπα όπου η Δρόσω θα έχει καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της περιοχής. Όλοι οι συντελεστές προς το παρόν για τη συγκεκριμένη ιστορία τηρούν σιγή ιχθύος και τα σχετικά γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Δρόσω στην Τρούμπα, θα έχει αλλάξει πλέον όνομα και φυσικά θα κρύβει από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής της.

Εφόσον τα σπόιλερ επιβεβαιωθούν είναι μια πλοκή που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.  Άλλωστε πολλές ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 1960 είχαν εστιάσει στη συγκεκριμένη θεματική («Το κάθαρμα», «Η Αγνή του Λιμανιού») με κορυφαίες βέβαια την «Λόλα» αλλά και τα «Κόκκινα Φανάρια», δύο φιλμ σταθμούς στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνίστρια την Τζένη Καρέζη.

Δανάη Μιχαλάκη: Με βρήκαν στο Facebook για να παίξω τη Δρόσω στις Άγριες μέλισσες

Η 28χρονη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη είναι το φρέσκο πρόσωπο που φέτος βλέπουμε στον ρόλο της «Δρόσως» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες μέλισσες». Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη έχει καταγωγή από τη Σύρο και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη.

Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μιμής Ντενίση, λατρεύει τον χορό και τα ζώα και κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη stand up κωμωδία στον χώρο πολιτισμού «Ίχνος» της Λένας Αλκαίου στον Πειραιά.

Για τις «Άγριες μέλισσες» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News