Ψυχαγωγία

"Fashion" η Χριστιάννα Σκούρα επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 18:00

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Fashion της ΚΡΗΤΗ TV  με τη Χριστιάννα Σκούρα, φιλοξενούμνενη είναι η Κάλλια. Είναι 22 ετών, κατάγεται από την Ρόδο και τα τελευταία χρόνια μένει στο Ηράκλειο. Η Χρσιστιάννα την συναντήσε στον πολυχώρο  Φαμίλια, έμαθε τι αγαπάει να κάνει τον ελεύθερο χρόνο της, ποια είναι τα ενδιαφέροντα της και τι θα ήθελε να αλλάξει στην εμφάνιση της.

Πρώτη  στάση το κατάστημα Τσαΐνης. Χρόνια στον χώρο της μόδας και εξειδίκευση στα βραδινά φορέματα. Η Αταλάντη πρότεινε στην Κάλλια ένα χακί casual φόρεμα αλλά και ένα εντυπωσιακό nude βραδινό φόρεμα. Η Κάλλια λάτρεψε το δεύτερο.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαν το κομμωτήριο Hair Style. Η κυρία Αρετή Μιλλιώρη κατέληξε πως το ιδανικό look για την φιλοξενούμενη μας ήταν ένα μακρύ καρέ και όσον αφορά το χρώμα χρησιμοποίησε την τεχνική balayage για να ανοίξει τις άκρες.

Τελευταία στάση το κατάστημα Glitter όπου επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Κάλλιας. Η Μαρία, τόνισε το βλέμμα της καλεσμένης της Χριστιάννας και κινήθηκε σε φυσικές αποχρώσεις ακόμα και στα χείλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια