Ψυχαγωγία

"Και μη χειρότερα" ένα βιβλίο για τις σχέσεις από την Τίνα Μιχαηλίδου

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό:

Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους. Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δε θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε.

Κάπως έτσι η relationship blogger Τίνα Μιχαηλίδου, μας μιλά για τις σχέσεις ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες. Σχέσεις πολύπλοκες, σχέσεις χωρίς happy end πολλές φορές. Σχέσεις που επαναλαμβάνονται σαν μοτίβα στις ζωές όλων μας. Και που αποτελούν κομμάτια της προσωπικής μας ιστορίας. Η συγγραφέας επιλέγει να μιλήσει για όλα αυτά με θάρρος και αισιοδοξία, γιατί μπορεί ένας χωρισμός να είναι ένα τέλος οδυνηρό αλλά πάντα θέτει τις βάσεις για κάτι νέο, πολλές φορές καλύτερο και πιο ουσιαστικό από κάθε τι προηγούμενο.

Λίγα λόγια από την συγγραφέα: Το βιβλίο "Και μη χειρότερα!" έχει να κάνει με ιστορίες 11 γυναικών που βρίσκουν τη δύναμη να ξεπεράσουν το χωρισμό τους & τον πρώην τους καθώς καταλαβαίνουν ότι η ζωή συνεχίζεται και  δεν τελειώνει σε μια σχέση. Είναι ένα βιβλίο με χιούμορ και με πολλά μηνύματα- μαθήματα."

Η Τίνα Α.Μιχαηλίδου  είναι  Relationship Blogger , γνωρίστε την καλύτερα μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media

https://www.tinamichaelidou.gr/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.instagram.com/exsghostbytinamichaelidou/

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/

https://www.facebook.com/groups/1513009972129927/

https://www.youtube.com/channel/UC1DYwCSK2dACqjJeBLfGv-g

https://twitter.com/TTinoula

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια