Ιωάννα Μαλέσκου: Αναληθή τα όσα λέγονται περί δυσαρέσκειας των συνεργατών της

Life
Ιωάννα Μαλέσκου: Αναληθή τα όσα λέγονται περί δυσαρέσκειας των συνεργατών της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενωμένοι σαν μια γροθιά οι συνεργάτες της

Όχι δυσαρέσκεια αλλά... αηδία προκαλούν στους συνεργάτες της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" με την Ιωάννα Μαλέσκου οι δήθεν... αποκαλύψεις της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" στον "ALPHA TV", ότι συνεργάτες της... λένε: «Πάρτε την από τα πόδια μας. Με πολλή χαρά σας τη δίνουμε», με φόντο δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή της σε τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας.

Όπως φαίνεται, κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και την ψυχραιμία τους για τη γλυκιά, επιτυχημένη και με μεγάλο, φωτεινό άστρο Ιωάννα Μαλέσκου, και άρχισαν τον πόλεμο της λάσπης προς το πρόσωπό της, αδιαφορώντας ακόμη και για τα συναισθήματα αγάπης και σεβασμού που τρέφουν για την ίδια οι συνεργάτες της εδώ και αρκετά χρόνια.

Προφανώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ακόμη και ο σεβασμός είναι μια μεγάλη κατάκτηση στα τηλεοπτικά δεδομένα, διότι πολύ απλά οι ίδιοι έχουν συνηθίσει να ζουν μέσα στη "λάσπη" και στην κίτρινη τηλεοπτική ζούγκλα, η οποία απέχει μίλια μακριά από την περιφερειακή TV.

Οι συνεργάτες της γλυκιάς Πρεβεζάνας ψηφίζουν "δαγκωτό" Ιωάννα, η οποία ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο, όχι μόνο με την ομορφιά και το κοφτερό μυαλό της, αλλά κυρίως για την προσωπικότητα και την αλήθεια της.

Ναι, η αλήθεια... πονάει κάποιους στον χώρο της τηλεόρασης, διότι ο χρόνος για τους ίδιους κυλά αντίστροφα πριν την... απόσυρσή τους, καθώς έχουν... κουράσει αρκετούς τηλεθεατές, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο τις... κατινιές τους, κάνοντας ζάπινγκ.

Όσο για το... κρητικό πουλάκι, το οποίο επικαλούνται για τις δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες, με στόχο να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, καλό είναι να ξέρουν ότι οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και συνεχίζουν να είναι μάχιμοι τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, έχοντας στο πλευρό τους την εκθαμβωτική Ιωάννα, η οποία θα ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις της στο σωστό timing. Αγαπάμε Ιωάννα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News