«MasterChef 4» - Spoiler: Η τελική εξάδα και η σειρά αποχώρησης

Life
«MasterChef 4» - Spoiler: Η τελική εξάδα και η σειρά αποχώρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο φαβορί για τον τελικό

Οι 6 φιναλίστ που παρέμειναν στο διαγωνισμό κατάφεραν επί τέσσερις μήνες να επιβιώσουν στο παιχνίδι, φτάνοντας, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του «MasterChef 4».

Η Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, ο Τζον Λεβί και ο Γιώργος Λασκαρίδης, έφτασαν κοντά στο μεγάλο βραβείο των 50.000 ευρώ και του τίτλου «MasterChef».

Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρώτος από τους έξι που κλείνει την πόρτα του διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος δεν καταφέρνει να πείσει τους κριτές για το πιάτο του.

Απογοητευμένος, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη -όπως τον είχαμε συνηθίσει όλους αυτούς τους μήνες- πέμπτος στη σειρά κατάταξης αποχωρεί ο Τζον και έπεται το ζευγάρι του «MasterChef 4».

Πρώτα φεύγει ο Δημήτρης Μπέλλος αφήνοντας τη Μαρία Μπέη να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, κατακτώντας την τρίτη θέση στον διαγωνισμό.

Στον τελικό ανταμώνουν οι δύο φίλοι, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, οι οποίοι θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τρεις δοκιμασίες. Στις πρώτες δύο, προηγείται με μεγάλη διαφορά ο Βαρθαλίτης, ενώ απομένει η προσθήκη του τελευταίου μισάωρου, με την τρίτη και τελευταία δοκιμασία.

Το συγκεκριμένο γύρισμα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά χωρίς κοινό, χωρίς συγγενείς και πρώην παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News