«Παίζει» παντού!

Life
«Παίζει» παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιαστές και πανελίστες, sites και τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καθημερινά στη σκαλέτα τους το όνομα της Ιωάννας

Ο ντόρος είναι τεράστιος γύρω από το όνομά της, μιας και αυτές τις μέρες είναι talk of the town. O λόγος για την Πρεβεζάνα της “ΚΡΗΤΗ TV” Ιωάννα Μαλέσκου, που παρακολουθεί μαζί με όλη την τηλεοπτική κοινότητα τη συζήτηση για πιθανή μετεγγραφή σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας.

Οι πένες πήραν “φωτιά”, ενώ οι φωτογραφίες και τα ρεπορτάζ πέφτουν “βροχή”, με την ίδια απλά να παρακολουθεί χωρίς να έχει μιλήσει τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια της “ΚΡΗΤΗ TV” αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot πρόσωπο στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα, χωρίς η ίδια να έχει προκαλέσει το οτιδήποτε, μιας και ως σωστή επαγγελματίας γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να μιλήσει.

Πάντως, παρουσιαστές και πανελίστες, sites και τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καθημερινά στη σκαλέτα τους το όνομα της Ιωάννας και ταυτόχρονα κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τις πιθανές προθέσεις της.

Ψυχραιμία, παιδιά, “Κυριακή, κοντή γιορτή” λένε στο χωριό μου, με τη Μαλέσκου να βλέπει τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη και την ίδια στιγμή να παρακολουθεί αμέτοχη όλα όσα ακούγονται και γράφονται γύρω από το όνομά της. Με εξαίρεση δύο συνεντεύξεις, τις οποίες δεν αρνήθηκε λόγω και της ευγένειας που τη διακρίνει, όλοι έχουν στη “φαρέτρα” τους το δικό τους ρεπορτάζ για τη γλυκιά Ιωάννα. Υπομονή λοιπόν μέχρι η ίδια η Πρεβεζάνα να αποφασίσει να μιλήσει, και σίγουρα τότε κάτι θα έχει να πει...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News