«Άγριες Μέλισσες»: Ο παπά Γρηγόρης αποκαλύπτει το «κόλπο» για γυρίσματα με 10 ηθοποιούς

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Ο παπά Γρηγόρης αποκαλύπτει το «κόλπο» για γυρίσματα με 10 ηθοποιούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι άλλαξε στα γυρίσματα και πως προσαρμόστηκαν οι ηθοποιοί λόγω κορωνοϊού

Με δύσκολες συνθήκες, μάσκες, μέτρα προστασίας και πολλές αλλαγές επέστρεψαν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο παπά Γρηγόρης ή κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy εξηγώντας τι άλλαξε λόγω κορωνοϊού.

«Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάφεσαι, γυρίζεις τη σκηνή, μετά βάζεις τη μάσκα και μετά, όταν πρέπει να μπεις ξανά για γύρισμα, θα μακιγιαριστείς και ύστερα θα φορέσεις άλλη μάσκα. Με την πολλή ζέστη που μας έτυχε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, καθώς φορούσαμε χειμερινά ρούχα, ήταν εξαιρετικό κοκτέιλ δυσφορίας. Αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά, καύσωνας. Όλοι μας είχαμε μεγάλη χαρά. Μπήκαμε στο Διαφάνι του 1958 με την ίδια όρεξη που πρωτομπήκαμε πριν από τον κορωνοϊό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, σε μια σκηνή εσωτερικού χώρου, που κανονικά θα έμπαιναν 10 άτομα για γύρισμα, μπαίνουμε πρώτα πέντε ηθοποιοί και λέμε τα λόγια μας σαν να είχαμε απέναντι μας τα άλλα πέντε. Τον ρόλο των πέντε ατόμων που δεν βλέπουμε, τα λόγια τους δηλαδή, τα λέει η βοηθός σκηνοθέτη. Το ίδιο κάνουν και οι πέντε ηθοποιοί που θα ήταν στην ίδια σκηνή με εμάς, αλλά θα μπουν μετά για να ολοκληρωθεί το πλάνο» πρόσθεσε σύμφωνα με το iefimerida.gr ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες.

«Όλα, λοιπόν, παίζονται στις οδηγίες του σκηνοθέτη και στην ερμηνεία μας για να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο» συμπλήρωσε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News