Μαρία Μπακοδήμου: «Ό,τι κακό έχω κάνει σαν μάνα, το έχω κάνει - Ο μπαμπάς μου με φώναζε Σπύρο μέχρι τα 16»

Life
Μαρία Μπακοδήμου: «Ό,τι κακό έχω κάνει σαν μάνα, το έχω κάνει - Ο μπαμπάς μου με φώναζε Σπύρο μέχρι τα 16»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη»

 Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή!

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε χαρακτηριστικά: «συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό»!

«Όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά! Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια»!

Και υπογράμμισε: «Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη, γιατί ο γάμος θέλει και μια υποστήριξη και είναι δύσκολη διαδικασία»!

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τη ζωή της, τα παιδιά της, και την τηλεόραση.

Από τη συζήτηση δεν μπορούσαν να απουσιάζουν τα παιδιά της και η σχέση που έχει μαζί τους, λέγοντας πώς από μικρή ηλικία τα ήθελε ανεξάρτητα αν και προσπαθούσε παράλληλα να τους βάλει όρια.

«Στην εφηβεία χρειάζεται τεράστια υπομονή. Νομίζεις ότι του παιδί σου έφυγε και ήρθε ένα άλλο. Εγώ στην εφηβεία ήμουν αγοροκόριτσο. Ο μπαμπάς μου με φώναζε Σπύρο μέχρι τα 16. Έγινα πιο γυναίκα όταν ξεκίνησα την τηλεόραση» συμπλήρωσε.

«Ό,τι κακό έχω κάνει σαν μάνα, το έχω κάνει. Τέλειωσε εκείνη η περίοδος. Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη. Τον μεγάλο τον έχω παιδέψει περισσότερο από τον μικρό. Ήταν πιο πιεσμένος σε πολλά! Οπότε, εκείνος σίγουρα το κουβαλάει. Έβαζα όρια, προσπαθούσα. Αν μπορούσα δεν θα τους αμφισβητούσα. Όταν σου λέει κάτι το παιδί και σκέφτεσαι ότι δεν θέλει να κάνει κάτι και είναι κακομαθημένο, είναι πολύ λάθος για να τον καταλάβεις. Ξεκίνα να καταλάβεις αυτό που σου λέει. [...] Όσο τους δείχνουμε εμπιστοσύνη, τόσο πιο υπεύθυνοι γίνονται» πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου, εξηγώντας: «Δεν φοβήθηκα ποτέ. Από μικρά. Ούτε αν θα τρέξουν, αν θα χτυπήσουν. Πάντα ένιωθα ότι έχουν έναν άγγελο. Έβγαιναν από μικρά, άρχισαν να παίρνουν λεωφορεία πριν από τα άλλα παιδιά. Ήθελα να είναι ανεξάρτητοι, δεν ήθελα να είμαστε σε γυάλα. Πηγαίνανε summer school στο εξωτερικό από πολύ μικρά... Η μόνη μου αγωνία είναι ότι τους έλεγα "κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε αγγίξει". Και φυσικά πρέπει να κάνεις υπομονή στην εφηβεία. Θα δεις ότι έρχεται ένα παιδί σαν να χάθηκε το δικό σου. Εκείνη την περίοδο θα νομίζεις πως το δικό σου το παιδί, το παλιό, το γλυκό χάθηκε και ήρθε αυτό το βλαμμένο που θα σε βασανίζει για πάντα. Θα σου πει πολύ πικρά πράγματα για να σε πληγώσει».

Με πληροφορίες από gossip

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News