Πάει η Ιωάννα Μαλέσκου στον Alpha;

Life
Πάει η Ιωάννα Μαλέσκου στον Alpha;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Είναι γεγονός ότι είναι αμέτρητα τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό της μέλλον... Ο λόγος βέβαια για την Ιωάννα Μαλέσκου, που τις τελευταίες μέρες βλέπει το όνομά της να “παίζει” παντού για τη μεσημβρινή ζώνη του Alpha, που αλλάζει - όπως φαίνεται - μετά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Η πρώτη κρούση από τον Alpha στην όμορφη Ιωάννα έγινε τον Φεβρουάριο, με τις κινήσεις προσέγγισης να είναι αλλεπάλληλες ακόμη και την περίοδο της καραντίνας. Ναι, μπορεί να ακούγεται παράξενο για ορισμένους της Αθήνας που η Πρεβεζάνα δεν “πέταξε τη σκούφια” της για το αθηναϊκό μέσο χωρίς πρώτα να ακούσει... όμως όταν ο επαγγελματισμός αποτελεί σημείο αναφοράς για την ίδια, κάθε της βήμα είναι προσεκτικό και με σεβασμό στο κανάλι που τη φιλοξενεί, αλλά και με βασικό γνώμονα το κάθε βήμα να το επικροτεί και η ίδια.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει την “ΚΡΗΤΗ TV” για την τιμητική πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha, με το κανάλι της Κρήτης να ανάβει “πράσινο φως” για την αποδέσμευσή της με το τέλος της τωρινής σεζόν.

Οι προσεκτικές κινήσεις με σεβασμό στις προτάσεις που δέχεται η Ιωάννα δεν είναι φόβος, όπως πολλοί ψελλίζουν, αλλά επαγγελματισμός, και αυτό μάλλον κάνει εντύπωση στην... Αθήνα. Τελικά, αυτή είναι και η διαφορά, γιατί πολύ απλά η παρουσιάστρια της “ΚΡΗΤΗ TV” γνωρίζει πολύ καλά ότι για να είσαι ο εαυτός σου πρέπει να μπορείς να κινηθείς μπροστά στον φακό ελεύθερα και με αλήθεια.

Επειδή λοιπόν έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση, δεν είναι κακό στην Αθήνα τα προσεκτικά βήματα να τα ερμηνεύουν με ρεαλισμό και όχι με “πυροτεχνήματα”. Άλλωστε ο σωστός βηματισμός ισοδυναμεί με την εξέλιξη μιας καριέρας. Τώρα στη σωρεία δημοσιευμάτων και αναφορών πρέπει να απαντήσει και η ίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News