default-image

Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Τι αποκάλυψε;

Life
Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Τι αποκάλυψε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα τηλεοπτική πρόταση από τον γνωστό κωμικό

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz μίλησαν στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Όπως αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει και την επιστροφή του στην τηλεόραση αφού όπως είπε: «Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1, το ανακοινώνω πρώτη φορά, από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο project που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο, γιατί έχει στοιχεία από όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια και που αρέσουν στο κοινό».

Για τη γνωριμία τους

Ο Μάρκος και η Έλενα γνωρίστηκαν σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο ηθοποιός. «Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είπε χαριτολογώντας η Έλενα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»,  με τον Μάρκο να συμπληρώνει: «Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός,  αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, αλλά όταν χώρισαν οριστικά από τους πρώην συντρόφους τους ήρθαν κοντά: «Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Πώς πέρασαν στην καραντίνα

Η περίοδος της καραντίνας στάθηκε αφορμή για να κάνουν όλοι μαζί πράγματα χωρίς να τους «πιέζει» ο χρόνος. «Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ», ανέφερε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε», συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Οι φιλίες στο θέατρο

Το ζευγάρι των ηθοποιών αναφέρθηκε σύμφωνα με το star.gr και στις φιλίες από τον χώρο του θεάτρου τονίζοντας πως είναι ελάχιστες και αυτό συμβαίνει γιατί έχουν πληγωθεί. «Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκος Σεφερλής είπε για ποιον λόγο έχει συγκεκριμένους συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο. «Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News