Ο Σήφης «αποκαλύπτεται»: Πώς προέκυψε ο «Κρητικός Παπαδόπουλος»

Life
Ο Σήφης «αποκαλύπτεται»: Πώς προέκυψε ο «Κρητικός Παπαδόπουλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι και συνομίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Απολαυστικός ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης στην εκπομπή « Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη, με το απίστευτο χιούμορ του καθώς πρόκειται για έναν ηθοποιό χαρισματικό, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα « Μένουμε σπίτι», μέσα από το viral βίντεο του, το οποίο αποτελεί παραλλαγή του γνωστού σποτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο , στο πλαίσιο της καμπάνιας « Μένουμε σπίτι».

Ο « Σήφης» ο οποίος μιμείται αλά Κρητικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο και βγάζει άφθονο γέλιο με την κρητική του ντοπιολαλιά, αποκάλυψε στην Ιωάννα Μαλέσκου όλες τις λεπτομέρειες για το πως γυρίστηκε το απολαυστικό αυτό βίντεο, συνιστώντας σε όλο τον κόσμο, υπομονή και πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων , στη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό.

« Να προσπαθήσουμε να είμαστε ψύχραιμοι.  Να μείνουμε στο σπίτι.  Δεν πρέπει να βλέπουμε το σπίτι μας ως …φυλακή ή σαν κάτι που μας στερεί την ελευθερία. Είναι ένα μέρος προστασίας για να προστατευτούμε απ’ αυτό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Απλά, πρέπει να κάνουμε υπομονή.  Ζούμε μια σουρεαλιστική κατάσταση.  Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα, την οποία ζούμε και δεν είναι …επιστημονική φαντασία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινίδης ο οποίος παράλληλα ξεδίπλωσε τις σκέψεις του γύρω από το δημιουργικό και με μπόλικο χιούμορ βίντεο « Μένουμε σπίτι».

« …Έβαλα τον Κρητικό , επειδή έχει μια επιβλητική παρουσία, να τα πει λίγο Κρητικά , μπας και το καταλάβουμε καλύτερα.  Δεν ξέρω αν κατάφερα να φτάσω το επίπεδο της ντοπιολαλιάς σας»,», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος αναφέρθηκε και στα πρώτα βίντεο που δημιούργησε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδέα την οποία εμπνεύστηκε , όταν αντίκρισε βίντεο συναδέλφων του να προτρέπουν τους πολίτες ώστε να μείνουν στα σπίτια τους.

« Στο πρώτο ερασιτεχνικό μου βίντεο, προέτρεπα τον κόσμο να μείνει σπίτι.  Το «συνόδεψα» με τον τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα  «Γιε μου» , παραφράζοντας τους στίχους, λέγοντας …κορονοϊε μου.  Το βίντεο είχε μεγάλη ανταπόκριση και άρχισα να ανεβάζω βίντεο καθημερινά, «ξορκίζοντας» με χιούμορ και αισιοδοξία, αυτή τη μαυρίλα.  Λαμβάνω πολλά συγκινητικά μηνύματα από τον κόσμο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς προσφέρω λίγη χαρά στους πολίτες, των οποίων η ψυχολογία είναι πεσμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινίδης.

Ο ηθοποιός γεμίζει τον χρόνο του , δημιουργώντας βίντεο με χιούμορ, με τον ίδιο να καταβάλλει πολλές προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα , το οποίο μοιράζεται απλόχερα με τον κόσμο , προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας.

Μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοι του …γκρινιάζουν όταν ο ίδιος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, με τον ηθοποιό να απαντά … «είχα γυρίσματα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

https://www.youtube.com/watch?v=aQgQ8zOwaO0?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News