«Το βαλς της απομόνωσης» για πρώτη φορά από το «παιδί θαύμα»

Κρήτη
«Το βαλς της απομόνωσης» για πρώτη φορά από το «παιδί θαύμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 6χρονος σολίστας Στέλιος Κερασίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" όπου και παρουσίασε σε πρώτη προβολή τη νέα του σύνθεση.

Οι καρδιές μικρών και μεγάλων χτύπησαν δυνατά και το μυαλό ταξίδεψε χιλιόμετρα μακριά από τη σημερινή εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνει ο πλανήτης μας, λόγω κορωνοϊού.

Ο λόγος για το παιδί - θαύμα, τον 6χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη, ο οποίος επέλεξε το «Καλό Μεσημέρι» και την Ιωάννα Μαλέσκου για την παρουσίαση - σε πρώτη προβολή και ζωντανά  -  της νέας του σύνθεσης με τίτλο «το βαλς της απομόνωσης», το οποίο εμπνεύστηκε από τις δυσκολίες που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας του κορονοϊού.

Και ο Στέλιος Κερασίδης μένει σπίτι και στέλνει τα δικά του μηνύματα ζωής, έχοντας στο πλευρό του, τον πατέρα του Φώτη, ο οποίος είναι καθηγητής και σολίστ του πιάνου.

« …Ακούστηκε στην καρδιά μας. Καλοτάξιδο» ευχήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αγάπη της για τον μικρό Στέλιο, τον οποίο αποκάλεσε ως «πρωταγωνιστή της καρδιά μας».

Ο 6χρονος εντυπωσίασε και ταξίδεψε την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό της Κρήτη TV με το «βαλς της απομόνωσης»!!!

Στην διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Φώτης Κερασίδης ανέφερε στην Ιωάννα Μαλέσκου ότι «μένουν σπίτι» περιγράφοντας τους …μουσικούς ρυθμούς της καθημερινότητας καθώς ο αόρατος εχθρός δεν …σταματάει την μουσική και το πιάνο, το οποίο είναι η ζωή του 6χρονου με το πλούσιο μουσικό βιογραφικό, δεδομένου ότι διαθέτει επτά παγκόσμια και δύο πανελλήνια βραβεία σε διαγωνισμούς πιάνου, ρεσιτάλ σε ιστορικές αίθουσες του κόσμου ( Carnegie Hall, Royal Albert Hall, Musikverein), σύμπραξη σε concerto με ορχήστρα από ηλικία 4 ετών και όχι μόνο.

« Δεν είμαι ..διάσημος.  Περνάω ωραία.  Έχω πολύ χρόνο, παίζω πιάνο και βλέπω σινεμά» , δήλωσε ο 6χρονος πιανίστας ο οποίος είπε « Καλό Μεσημέρι» και έδωσε χαιρετίσματα στη γιαγιά στην Ιεράπετρα!

«Αγαπάμε Ιωάννα» δήλωσε ο κ. Φώτης Κερασίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη δύναμη και στα μηνύματα που εκπέμπει η Ιωάννα Μαλέσκου σε όλο τον κόσμο, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω κορωνοϊού.

Σχολιάζοντας μάλιστα τη πλεονεκτική θέση της Κρήτης από άποψη κλιματολογικών συνθηκών, ο κ. Φώτης Κερασίδης ανέφερε στην παρουσιάστρια « Ιωάννα, κάτσε εκεί, μην φύγεις», με την Ιωάννα, να χαμογελάει και να ξεδιπλώνει πτυχές της καθημερινότητας του πολυβραβευμένου παιδιού και της οικογένειας του.

« Δεν αισθανόμαστε …έξω από τα νερά μας καθώς είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με το να μένουμε σπίτι, παίζοντας μουσική» δήλωσε ο κ. Κερασίδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «είναι μια ευκαιρία να δούμε τα πράγματα πιο σοφά», όταν ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

Όσο για το παιδί – θαύμα, παίζει αρκετές ώρες πιάνο, αφιερώνει περισσότερο χρόνο και στο συνθετικό του ταλέντο, ακούει τα πουλάκια έξω από το σπίτι του ενώ ασχολείται ενεργά και με τα social media!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News