«Επιστρέφει» το «La Casa de Papel» με καταιγιστικές εξελίξεις

Life
«Επιστρέφει» το «La Casa de Papel» με καταιγιστικές εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε ξεκινάει και πάλι η διάσημη σειρά;

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φανατικοί της σειράς την 3η Απριλίου οπότε και είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς «La Casa de Papel» σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix. Ιδιαίτερα τώρα που εκατομμύρια τηλεθεατές βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στα νέα επεισόδια επικρατεί το χάος, καθώς ο Καθηγητής πιστεύει ότι η Λισαβόνα έχει εκτελεστεί, ο Ρίο κι η Τόκιο έχουν ανατινάξει ένα στρατιωτικό τανκ και η Ναϊρόμπι χαροπαλεύει. Η παρέα σύμφωνα με το ethnos.gr ζει μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της, ενώ η άνοδος ενός εχθρού στους κόλπους της θα θέσει τη ληστεία σε μεγάλο κίνδυνο.

Το «La Casa de Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News